fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 millora la cobertura a les persones majors que tenen discapacitat o depend猫ncia

Castell贸 millora la cobertura a les persones majors que tenen discapacitat o depend猫ncia

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha signat el contracte per a la prestaci贸 del servei de teleassist猫ncia domicili脿ria a Castell贸, pel qual l’Ajuntament millora la cobertura a les persones majors, amb discapacitat o depend猫ncia passant d’una atenci贸 limitada a situacions d’emerg猫ncia per a ampliar-la tamb茅 a l’aspecte preventiu.

Marco ha destacat que este contracte subscrit amb l’empresa Tunstall Televida “茅s dels quals major satisfacci贸 et donen com a pol铆tic i servidor p煤blic”. Aix铆, ha emfatitzat que “des del principi ens vam proposar a posar a les persones en el centre de les pol铆tiques i este contracte 茅s un exemple d’a莽貌”.

Tamb茅 ha recordat que la teleassist猫ncia domicili脿ria “va ser eliminada dels pressupostos pel PP l’any 2013 i l’equip de Govern actual la torna a introduir una altra vegada amb la finalitat clara que la poblaci贸 susceptible de precisar-la que est脿 en la seua casa i no vol anar-se a viure amb els seus fills o a una resid猫ncia puga romandre tranquil路lament en el seu domicili amb una atenci贸 que no solament 茅s una ajuda en casos d’emerg猫ncia sin贸 una cura permanent”.

脡s aix铆 com l’Ajuntament de Castell贸 recupera a partir d’avui el servei de teleassist猫ncia per a substituir-ho pel b脿sic de la tele ajuda que s’estava prestant actualment i els beneficiaris de la qual seran ara derivats cap a una prestaci贸 m茅s integral en els seus domicilis les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any.

Amb la teleassist猫ncia domiciliaria, a m茅s de prestar un servei de major detall, s’incorpora tamb茅 com a millores un servei d’ambul脿ncia i la cust貌dia de claus el que permet actuar directament sense necessitat de passar per altres departaments, com a policia i bombers, quan a alg煤 li ocorre alguna cosa i la porta est脿 tancada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.