fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 millora l’accessibilitat del parc Rafalafena

Castell贸 millora l’accessibilitat del parc Rafalafena

L’alcaldessa, Amparo Marco, i la regidora Sara Us贸 defensen estes actuacions per a fer de Castell贸 una ciutat m茅s inclusiva.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, ha renovat un dels itineraris per als vianants que travessen el parc i finalitzen en la concorreguda zona de la cafeteria i 脿rea de jocs infantils. L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha destacat que “estes xicotetes actuacions s贸n grans quan milloren la qualitat de vida de la ciutadania en el seu moment a dia i, en este cas, eixe objectiu es compleix”, unes paraules que ha subscrit la regidora Sara Us贸.

L’actuaci贸 ha consistit en la substituci贸 de l’anterior paviment circular de formig贸 que dificultava el passeig a persones que es despla莽aven en cadires de rodes, persones amb carros de beb茅 i fins i tot persones majors amb dificultats per a caminar. “S’han retirat estes peces circulars que oferien una superf铆cie irregular i en alguns casos amb difer猫ncies d’altura que impedien circular a cadires de rodes i dificultaven l’avan莽 amb carros de beb茅”, ha explicat la regidora Sara Us贸, responsable de l’脿rea de Sostenibilitat Ambiental de Castell贸.

La sendera que connecta el parc des de l’acc茅s de Pintor Carb贸 a la cafeteria t茅 una superf铆cie plana amb un tractament que s’integra en el parc. “脡s una obra senzilla per貌 molt necess脿ria per a facilitar l’accessibilitat a este important parc de la ciutat”, ha insistit la primera edil.

No 茅s esta l’煤nica actuaci贸 de millora en espais verds de la ciutat que ha tingut en compte l’accessibilitat. Sostenibilitat Ambiental tamb茅 ha impulsat la instal路laci贸 d’una xarxa de fonts p煤bliques fonamentalment parcs i places de gran aflu猫ncia de persones que es caracteritzen per tenir sortidors a tres altures diferents. D’esta manera, al sortidor est脿ndard se sumisca un altre que facilita l’煤s per part de persones en cadires de rodes o de xiquets xicotets i, finalment, un bevedor arran de terra per a mascotes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.