fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 millorar脿 la infraestructura inform脿tica per a “obtenir m茅s rapidesa i major magatzematge”

Castell贸 millorar脿 la infraestructura inform脿tica per a “obtenir m茅s rapidesa i major magatzematge”

El vicealcalde Nomded茅u al路lega que “es tracta d’invertir en el desfibril路lador del cor inform脿tic de la casa, que ja est脿 col路lapsat”.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la Regidoria de Modernitzaci贸, dirigida pel vicealcalde, Enric Nomded茅u, dur脿 a terme durant enguany la millora del centre de dades, una actuaci贸 que s’emmarca dins de la primera fase de les inversions sostenibles de 2016 que permetr脿 adjudicar 27 projectes per un import de 4,1 milions d’euros abans que acabe l’any.

Sobre aquest tema, el vicealcalde i regidor de Modernitzaci贸, Enric Nomded茅u, ha manifestat que “es tracta d’una inversi贸 t猫cnicament imprescindible per als pr貌xims cinc anys i que afecta a tota la ciutadania de Castell贸. Podr铆em dir que amb ella s’est脿 comprant el desfibril路lador del cor inform脿tic d’aquesta casa perqu猫, segons ens adverteixen els t猫cnics, ja est脿 col路lapsat”.

A m茅s, Nomded茅u ha afegit que “aquesta adquisici贸 ens donar脿 m茅s capacitat de magatzematge, m茅s velocitat a l’hora de treballar i ens permetr脿 complir amb la normativa vigent, cosa que fins ara no est脿vem fent”.

A trav茅s del projecte de millora de la Infraestructura del Centre de Processament de Dades es procedir脿 a la renovaci贸 o ampliaci贸 de la infraestructura de c貌mput i emmagatzematge dels centres de processament de dades del Consistori castellonenc a fi de respondre eficientment a la demanda actual dels usuaris.

Aquesta actuaci贸 suposar脿 una inversi贸 de 436.000 euros que implicar脿 una enorme millora de la gesti贸 de l’Ajuntament de Castell贸 a trav茅s de la signatura d’un contracte de subministrament, instal路laci贸 i gesti贸 d’una soluci贸 tecnol貌gica per a actualitzar els actuals sistemes de virtualitzaci贸, emmagatzematge i backup (c貌pies de seguretat) del consistori.

La millora s’inclou, a m茅s, dins del Pla de Modernitzaci贸 Sostenible per a l’Ajuntament de Castell贸 realitzat pel departament de Modernitzaci贸 i Inform脿tica del consistori, que engloba un total de vint projectes que donaran soluci贸 tant de cara al ciutad脿 com per a la gesti贸 interna de l’Ajuntament. Tots ells compleixen amb els requisits de sostenibilitat destinats a continuar amb les l铆nies d’acci贸 de modernitzaci贸 dels serveis p煤blics.

Entre els 20 projectes es troba tamb茅, per exemple, l’adquisici贸 d’una aplicaci贸 web per a engegar la Llibreria Editorial Municipal que permeta la modernitzaci贸 del sistema d’organitzaci贸 i gesti贸 editorial municipal de manera que es dispose d’un portal web que tinga l’inventariat i cat脿leg dels llibres publicats per l’ajuntament a m茅s de permetre la seua venda online.

Aquesta 煤ltima aplicaci贸, que va ser presentada pel vicealcalde i per la regidora de Cultura dimarts passat, “permetr脿 deixar arrere el model completament obsolet que venia utilitzant el govern anterior per a l’adquisici贸 dels llibres que publicava i evitar脿 el caos i la des铆dia amb que el Partit Popular ha gestionat el patrimoni cultural de la ciutat durant tants anys”, ha finalitzat Nomded茅u.

Leave a Reply

Your email address will not be published.