fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 obri el nou aparcament verd enfront de l’Hospital General

Castell贸 obri el nou aparcament verd enfront de l’Hospital General

Amparo Marco destaca que aquesta actuaci贸 dignifica l’acc茅s Nord a la ciutat i millora la trama urbana de tota la zona.

Castell贸 ja ha obert al p煤blic el nou aparcament verd enfront de l’Hospital General, una obra que s’ha realitzat dins de les inversions financerament sostenibles de 2015 i que ha suposat una inversi贸 de 302.000 euros.

L’alcaldessa, Amparo Marco, que ha visitat les obres al costat del regidor d’Ordenaci贸 del Territori, Rafa Sim贸, ha destacat que gr脿cies a aquesta actuaci贸 “s’ha dignificat l’acc茅s Nord a la ciutat, s’ha transformat el buit urb脿 existent en una zona enjardinada, s’ha millorat la trama urbana i s’ha ordenat el ca貌tic aparcament de vehicles”. Marco tamb茅 ha apuntat que l’ajuntament est脿 treballant en l’obtenci贸 de terrenys de la resta del solar per a poder completar l’execuci贸 amb una segona fase i “dotar a la ciutat d’un espai digne”.

Per la seua banda, Rafa Sim贸, ha explicat els detalls t猫cnics de l’obra, “s’han constru茂ts nous vials amb les seues corresponents voreres, diverses zones d’aparcament, tres zones enjardinades en les quals s’ha prioritzat l’煤s d’esp猫cies aut貌ctones, i s’han instal路lat fonts ornamentals, bancs i jocs infantils per a millorar l’煤s p煤blic d’aquesta zona enjardinada”. Sim贸 s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat final d’aquesta obra ja que “s’ha aconseguit una actuaci贸 “blana”, en la qual predominen els elements vegetals sobre els espais pavimentats, fins i tot en les zones en les quals es permet el tr脿fic i aparcament de vehicles”.

Cal recordar que aqueixa actuaci贸 s’inclou en el lot d’obres financerament sostenibles que Castell贸 est脿 executant durant 2016, amb els romanents del pressupost de 2014, per un import de 3,4 milions d’euros. Aquests 16 projectes es divideixen en quatre grans 脿rees: obres hidr脿uliques, equipaments, turisme i reformes en col路legis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.