fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 obri la III fase de les Ajudes Par猫ntesis i incorpora m茅s sectors beneficiaris

Castell贸 obri la III fase de les Ajudes Par猫ntesis i incorpora m茅s sectors beneficiaris

L’Ajuntament ha aprovat ja prop de 2.000 ajudes a aut貌noms i microempreses per 4,4 milions d’euros en les fases I i II.

L’Ajuntament de Castell贸 ha obert la tercera fase de les Ajudes Par猫ntesis del Pla Resistir, que incorpora noves activitats econ貌miques i ofereix la possibilitat als sectors inclosos en les fases I i II de poder sol路licitar les subvencions, sempre que no ho hagen fet amb anterioritat i si compleixen els requisits. El termini per a la presentaci贸 de sol路licituds est脿 obert i finalitza el pr贸xim 13 de setembre.

Aquesta tercera fase de les ajudes est脿 dotada amb un mili贸 d’euros aproximadament, que 茅s el pressupost que queda del total de 5,5 milions d’euros en qu猫 est脿 dotat el Pla Resistir a Castell贸. Fins ara, s’han aprovat prop de 2.000 ajudes per valor de 4,4 milions d’euros: 885 en la Fase I, valorades en 2 milions d’euros; i altres 1.095 en la Fase II, per 2,4 milions.

“Hem activat una tercera fase d’Ajudes Par猫ntesis, amb noves activitats econ貌miques, per a arribar al m脿xim de sectors possible”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Continuem treballant per a distribuir els 5,5 milions del Pla Resistir i continuar aix铆 ajudant als aut貌noms i a les petites i mitjanes empreses de la ciutat i que puguen fer front a les conseq眉猫ncies econ貌miques derivades de la crisi de la covid-19”, ha apuntat la primera edila.

El regidor d’Innovaci贸 Comercial i Consum Sostenible, David Donate, per part seua, ha detallat que els beneficiaris d’aquestes ajudes poden ser les persones treballadores aut貌nomes i les microempreses amb un m脿xim de 10 persones treballadores que desenvolupen la seua activitat en els sectors productius i s’hagen vist afectats per la covid-19. Amb les ajudes del Pla Resistir, les persones o microempreses sol路licitants poden optar a ajudes de fins a 2.000 euros, m茅s una quantitat de 200 euros per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data de 31 de desembre de 2020.

Quant a les activitats econ貌miques, els nous CNAE’s (codi de Classificaci贸 Nacional d’Activitats Econ貌miques) que podran sol路licitar ajudes en aquesta tercera fase se centren en sectors com l’alimentaci贸 i el t猫xtil, papereria, vidre, productes cer脿mics, equips el猫ctrics i electr貌nics, articles d’esport, jocs, reparaci贸 de maquin脿ria, fabricaci贸 d’instruments musicals i de subministraments m猫dics i odontol貌gics, programaci贸, portals web, procesament de dades, cultiu de vinya, de c铆trics, de fruits o d’esp猫cies, entre altres.

Les sol路licituds es poden presentar per mitjans electr貌nics a trav茅s de la seu electr貌nica de l’Ajuntament (sede.castello.es) o de manera presencial, que requerir脿 la sol路licitud de cita pr猫via en la p脿gina web de l’Ajuntament (www.castello.es) o citaprevia.castello.es. En la web municipal s’ha habilitat un espai (ajudesparentesi.castello.es) on poder consultar tota la informaci贸 i els tr脿mits necessaris per a realitzar les sol路licituds.

Leave a Reply

Your email address will not be published.