fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 planteja un pla integral de dinamitzaci贸 comercial per a arribar a m茅s punts de la ciutat

Castell贸 planteja un pla integral de dinamitzaci贸 comercial per a arribar a m茅s punts de la ciutat

L’Ajuntament es reuneix amb els comerciants del carrer Zaragoza i anuncia noves accions per a incentivar l’arribada de ve茂ns i visitants.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la Regidoria d’Innovaci贸 Comercial, ha iniciat el disseny d’un nou calendari de dinamitzaci贸 comercial amb l’objectiu d’ampliar el concepte de ‘centre tradicional’, oferint noves activitats atractives en diversos punts de la ciutat per a la ciutadania i visitants. “El nostre objectiu 茅s ampliar les activitats comercials m茅s enll脿 del centre tradicional, volem posar el focus en aquelles zones pr貌ximes als principals carrers del centre de la ciutat per a moure a la gent i que conega m茅s llocs i m茅s zones comercials de Castell贸”, ha anunciat el regidor d’Innovaci贸 Comercial, David Donate.
Donate ha realitzat aquest anunci en una reuni贸 mantinguda amb comerciants del carrer Zaragoza, en una trobada al qual tamb茅 ha assistit el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes.
El regidor d’Innovaci贸 Comercial ha explicat en aquesta trobada que l’Ajuntament ja est脿 treballant en un Pla Integral de Dinamitzaci贸 que contemple activitats en zones com el carrer Zaragoza. Entre elles, per exemple, la creaci贸 d’una programaci贸 d’animaci贸 els dissabtes al mat铆 per a incentivar l’arribada de ve茂ns, ve茂nes i potencials consumidors a aquesta zona, oferint aix铆 un major atractiu enfront de les grans superf铆cies.
“Des de la regidoria ens venim reunint des de fa mesos i de manera peri貌dica amb els comer莽os de proximitat per a con茅ixer les seues propostes i hem traslladat que dissenyarem un calendari de dinamitzaci贸 que permetr脿 una major capil路laritat de les actuacions”, ha indicat.
Amb aquest nou calendari, des de la regidoria es vol disgregar el concepte de centre i portar les actuacions musicals i d’entreteniment infantil a diferents zones de la ciutat.

El regidor d’Innovaci贸 Comercial, David Donate, i el de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, han mantingut diverses trobades amb comerciants del carrer Zaragoza per a posar en com煤 la situaci贸 d’aquesta zona comercial i atendre diverses demandes. Aix铆 per exemple, s’han abordat actuacions de millora del mobiliari urb脿 i s’ampliar脿 la il路luminaci贸 en la zona, a petici贸 dels comerciants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.