fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló planteja un pla integral de dinamització comercial per a arribar a més punts de la ciutat

Castelló planteja un pla integral de dinamització comercial per a arribar a més punts de la ciutat

L’Ajuntament es reuneix amb els comerciants del carrer Zaragoza i anuncia noves accions per a incentivar l’arribada de veïns i visitants.

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, ha iniciat el disseny d’un nou calendari de dinamització comercial amb l’objectiu d’ampliar el concepte de ‘centre tradicional’, oferint noves activitats atractives en diversos punts de la ciutat per a la ciutadania i visitants. “El nostre objectiu és ampliar les activitats comercials més enllà del centre tradicional, volem posar el focus en aquelles zones pròximes als principals carrers del centre de la ciutat per a moure a la gent i que conega més llocs i més zones comercials de Castelló”, ha anunciat el regidor d’Innovació Comercial, David Donate.
Donate ha realitzat aquest anunci en una reunió mantinguda amb comerciants del carrer Zaragoza, en una trobada al qual també ha assistit el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes.
El regidor d’Innovació Comercial ha explicat en aquesta trobada que l’Ajuntament ja està treballant en un Pla Integral de Dinamització que contemple activitats en zones com el carrer Zaragoza. Entre elles, per exemple, la creació d’una programació d’animació els dissabtes al matí per a incentivar l’arribada de veïns, veïnes i potencials consumidors a aquesta zona, oferint així un major atractiu enfront de les grans superfícies.
“Des de la regidoria ens venim reunint des de fa mesos i de manera periòdica amb els comerços de proximitat per a conéixer les seues propostes i hem traslladat que dissenyarem un calendari de dinamització que permetrà una major capil·laritat de les actuacions”, ha indicat.
Amb aquest nou calendari, des de la regidoria es vol disgregar el concepte de centre i portar les actuacions musicals i d’entreteniment infantil a diferents zones de la ciutat.

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, i el de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, han mantingut diverses trobades amb comerciants del carrer Zaragoza per a posar en comú la situació d’aquesta zona comercial i atendre diverses demandes. Així per exemple, s’han abordat actuacions de millora del mobiliari urbà i s’ampliarà la il·luminació en la zona, a petició dels comerciants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.