fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 porta la seua solidaritat a Guatemala per a ajudar a la poblaci贸 afectada pel volc脿

Castell贸 porta la seua solidaritat a Guatemala per a ajudar a la poblaci贸 afectada pel volc脿

El regidor Jos茅 Luis L贸pez informa que Castell贸 subvencionar脿 amb 30.000 euros un projecte relacionat amb millorar la nutrici贸 i la salut.

L’Ajuntament de Castell贸 subvencionar脿 amb 30.000 euros un projecte en Guatelama que est脿 executant l’ONGD Solidaritat Internacional per a afavorir la millora de les condicions nutricionals i de salut de la poblaci贸 de sis comunitats del municipi de Sant Pere Yepocapa, en el Departament de Chimaltenango.

Aix铆 ho ha informat el regidor de Benestar Social i Depend猫ncia, Jos茅 Luis L贸pez, despr茅s de participar en la reuni贸 del Comit猫 Permanent d’Acci贸 Humanit脿ria de la Comunitat Valenciana que ha tingut lloc este mat铆 a Val猫ncia.

Esta trobada s’ha celebrat per a revisar els projectes presentats per les Organitzacions No Governamentals de Desenvolupament (ONGD) amb l’objectiu d’atendre l’emerg猫ncia per l’erupci贸 del volc脿 de foc a Guatemala i que ha ocasionat 114 morts, 200 desapareguts i m茅s d’1.500.000 persones despla莽ades.

L’ONGD subvencionada per l’Ajuntament de Castell贸 “ja est脿 executant a Guatemala diversos projectes de cooperaci贸 al desenvolupament subvencionats per l’Ajuntament de Castell贸, corresponents als exercicis 2016 i 2017”, segons ha manifestat el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.