fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 potencia les taules de recursos interculturals com a eina de conviv猫ncia

Castell贸 potencia les taules de recursos interculturals com a eina de conviv猫ncia

El regidor Jos茅 Luis L贸pez assenyala que els suggeriments arreplegats s’incorporaran en el Pla Castell贸 Ciutat Intercultural.

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell贸 ha decidit potenciar les taules de recursos interculturals com a eina per a fomentar la conviv猫ncia, potenciar el protagonisme dels barris i cercar solucions coordinades als problemes conjunts. El regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, ha explicat que “aquestes taules interculturals tenen com a objectiu aglutinar els recursos que disposa un barri, com a associacions ve茂nals, socials, centres educatius, policia de proximitat, etc猫tera, per a identificar de manera conjunyeix els problemes de conviv猫ncia o una altra 铆ndole i donar una soluci贸 coordinada”.

L’edil, que ha participat aquesta setmana en la reuni贸 celebrada en la zona Centre, ha subratllat que “les inquietuds i suggeriments que s’arrepleguen en aquestes taules de recursos interculturals, s’incorporaran al Pla Castell贸 Ciutat Intercultural que ara est脿 en redacci贸”. Les taules de recursos interculturals, una iniciativa liderada pel Negociat de Conviv猫ncia i Immigraci贸 AMICS, es reuneixen setmanalment en els diferents barris de la ciutat amb l’objectiu de plantejar problemes comuns i cercar solucions conjuntes des de la participaci贸 i la implicaci贸 de la ciutadania a trav茅s de les associacions i col路lectius que funcionen en el barri.

“Aquestes taules s贸n especialment important perqu猫 arrepleguen els interessos dels barris i contribuiran a fer de Castell贸 una ciutat m茅s acollidora i intercultural”, ha insistit el regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez. Aquest tipus de recursos impulsats per l’Ajuntament de Castell贸 pretendre afavorir la conviv猫ncia intercultural creant espais de trobada que faciliten l’acostament i el reconeixement entre tots/as els/as ve茂ns/as de municipi.

La reuni贸 en la zona Centre tamb茅 ha servit perqu猫 des d’AMICS es traslladara projectes com els grups d’autogesti贸 de joves, que entre altres q眉estions proposen alternatives d’oci, i se’ls va convidar a participar en la fira intercultural que se celebrar脿 al novembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.