fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 premia amb 700 euros el cartell del Carnestoltes 2017

Castell贸 premia amb 700 euros el cartell del Carnestoltes 2017

La Regidoria de Joventut ha convocat el concurs per a elaborar el cartell del Carnestoltes 2017 que tindr脿 un premi 煤nic de 700 euros per al disseny guanyador. Al concurs pot presentar-se qualsevol persona amb edat compresa entre els 14 i 35 anys, tots dos inclusivament, que tenen de termini fins al 16 de setembre per a presentar els seus treballs.

El tema del cartell, que ha d’adoptar forma vertical amb una superf铆cie imprimible de 40×60 cm muntat sobre un cart贸 ploma de 44×64 cm, 茅s lliure per貌 ha de figurar de forma visible i ressaltada la inscripci贸 CARNESTOLTES 2017 GRAU – CASTELL脫 3, 4 i 5 de mar莽.

Els cartells es presentaran degudament embalats i aniran acompanyats d’un sobre tancat que contindr脿 la seg眉ent documentaci贸: sol路licitud de participaci贸; fotoc貌pia del DNI, NIE o passaport en vigor i en el cas de joves no nascuts a Espanya, document acreditatiu de la seua resid猫ncia a Espanya. En la part externa l’embalatge del cartell i el sobre adjunt 煤nicament figurar脿 Cartell Carnestoltes 2017 (20陋 edici贸).

Les sol路licituds es presentaran presencialment o per correu ordinari en l’Oficina Municipal d’Informaci贸 Juvenil, en el Casal *Jove, situat en l’avinguda del Port s/n.

Un jurat seleccionar脿 el treball guanyador tenint en compte la qualitat art铆stica de l’original, la idone茂tat com a cartell i l’expressivitat representativa de la festa del carnestoltes. El jurat estar脿 presidit pel regidor de Joventut, Jos茅 Luis L贸pez i estar脿 format per un funcionari municipal i dues persones relacionades amb el m贸n de l’art i/o el disseny. A m茅s, el jurat realitzar脿 una selecci贸 de les obres presentades, fins a un m脿xim de 10, amb les quals se celebrar脿 una exposici贸 en el Casal Jove del Grau del 24 al 28 d’octubre de 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.