fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 premiar脿 els joves emprenedors en l’煤s eficient i sostenible de les tecnologies

Castell贸 premiar脿 els joves emprenedors en l’煤s eficient i sostenible de les tecnologies

La Regidoria de Joventut convoca les bases per al concurs Joves Emprenedors 2016.

L’Ajuntament de Castell贸, mitjan莽ant la Regidoria de Joventut dirigida per Jos茅 Lu铆s L贸pez, ha convocat les bases del concurs Premi Joves Emprenedors 2016 a trav茅s del qual pret茅n promocionar la participaci贸 de joves emprenedors en l’煤s eficient i sostenible de les tecnologies de la informaci贸 i les comunicacions.

La finalitat d’aquest concurs 茅s recon猫ixer la labors de les persones joves emprenedores vinculades amb el municipi que hagen desenvolupat o posat en marxa projectes empresarials que empren o potencien les noves tecnologies.

El premi est脿 dotat econ貌micament amb la quantia de 1.000 euros, i la persona guanyadora tindr脿 l’obligaci贸 de col路laborar amb l’ajuntament en les accions que hi decidisca per tal de difondre el premi.

Aix铆, en el concurs per a joves emprenedors podran participar totes les persones f铆siques empadronades a la capital de la Plana que tinguen com a m脿xim 35 anys, o b茅 persones jur铆diques amb seu a Castell贸 i que almenys la mitat de les persones s貌cies que la constitueixen tinguen com a molt 35 anys.

Els participants hauran de presentar la sol路licitud de participaci贸 i el pla d’empresa, aix铆 com altra documentaci贸 especificada en les bases fins al proper 23 de setembre de 2016.

Tota la informaci贸 necess脿ria i les bases detallades es poden consultar en la web http://www.castello.es/juventud/Bases_concurso_premio_jovenes_emprendedores_2016_cas.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.