fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 promocionar脿 a FITUR l’ampliaci贸 de la temporada de platges per a aconseguir la desestacionalitzaci贸

Castell贸 promocionar脿 a FITUR l’ampliaci贸 de la temporada de platges per a aconseguir la desestacionalitzaci贸

L’ajuntament organitzar脿 en la fira una recreaci贸 de la Desfilada de Gaiates amb m茅s de 60 representants de les festes per a potenciar el car脿cter internacional de la Magdalena.

L’Ajuntament de Castell贸 promocionar脿 en Fitur 2017 la seua aposta ferma pel turisme i per la desestacionalitzaci贸 del sector i per a a莽貌, s’anunciaran les mesures que es van a impulsar gr脿cies a l’augment d’un 26% en el pressupost del patronat municipal. Aix铆 ho ha manifestat la regidora delegada de Turisme, Patricia Puerta, en la reuni贸 del Consell Rector que s’ha celebrat aquest mat铆 en el propi ajuntament i a la qual ha assistit l’alcaldessa, Amparo Marco. De fet, el patronat ha previst per a cadascun dels dies de fira, des del dimecres 18 fins al dissabte 21, la presentaci贸 de les diferents novetats, distribu茂des en quatre grans 脿rees, “des dels serveis de platges; passant pels esdeveniments esportius; la posada en valor de la nostra gastronomia i les festes fundacions de la Magdalena, declarades d’inter猫s tur铆stic internacional”, segons ha apuntat Marco despr茅s de la reuni贸.

L’ampliaci贸 de la temporada, els nombrosos esdeveniments esportius -amb especial esment a la Marat贸 que atrau a milers de visitants fins a la ciutat-, el III Congr茅s de Gastronomia&Vi i les Festes de la Magdalena s贸n algunes de les iniciatives que es donaran a con猫ixer en una de les fires m茅s importants del m贸n en mat猫ria tur铆stica i pel qual l’any passat van passar m茅s de 230.000 visitants, entre professionals i p煤blic en general. Despr茅s del gran 猫xit que va tindre l’any passat la representaci贸 de la “Romeria dels Canyes”, l’ajuntament ha organitzat una recreaci贸 de la “Desfilada de Gaiates” de la Magdalena, en la qual participaran m茅s de 60 representants del m贸n de la festa, i que tindr脿 lloc el dissabte 21.

Segons ha explicat la pr貌pia alcaldessa, l’augment en un 26% del pressupost del Patronat Municipal de Turisme, que enguany aconseguir脿 els 1,3 milions d’euros, “茅s una garantia del ferm suport que aquest govern ha volgut prestar a un sector fonamental per al creixement econ貌mic i la conseg眉ent creaci贸 d’ocupaci贸 en la nostra ciutat”.

L’alcaldessa ha aprofitat per a recordar que tamb茅 s’est脿 en ple proc茅s de redacci贸 del Pla Estrat猫gic de Turisme, “el primer amb el qual explicar脿 la ciutat de Castell贸, i que tamb茅 ens va a permetre, a m茅s d’allargar la campanya de platges, potenciar la dinamitzaci贸 del litoral, impulsar el turisme gastron貌mic i engegar nous programes com les rutes guiades per la ciutat, entre altres iniciatives”.

“Coneixem el potencial tur铆stic de la nostra ciutat i volem traure-li el m脿xim partit, explorant nous n铆nxols de mercat i ampliant el ventall de turistes que v茅nen a gaudir dels nostres atractius. Perqu猫 Castell贸 茅s molt m茅s que sol i platja; 茅s cultura, 茅s naturalesa, 茅s gastronomia, 茅s festa, 茅s tradici贸, 茅s esport… 茅s una terra per a gaudir amb tots els sentits” ha concl貌s la primera edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.