fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 realitzar脿 campanyes tur铆stiques en origen per a aprofitar el potencial de l’Aeroport

Castell贸 realitzar脿 campanyes tur铆stiques en origen per a aprofitar el potencial de l’Aeroport

Marco aposta per vendre paquets tancats que afavorisquen l’arribada de visitants a la nostra ciutat.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha mantingut una reuni贸 de treball amb Joan Seraf铆 Bernat, director de l’Aeroport de Castell贸, per a refor莽ar la col路laboraci贸 entre ambdues entitats i aprofitar el potencial de l’aeroport per a vendre la ciutat de Castell贸 com a destinaci贸 tur铆stica a Europa.

Marco i Bernat han abordat com coordinar accions de promoci贸 per a atraure a Castell贸 el major nombre possible de turistes ja que l’aeroport preveu aconseguir els 240.000 viatgers en 2017 amb l’engegada de noves l铆nies i els vols x脿rter que estan comen莽ant a funcionar. En aquest sentit, la primera edil s’ha comprom猫s a potenciar campanyes de promoci贸 en l’estranger, sobretot en les ciutats amb vols directes a la nostra prov铆ncia, per a vendre paquets tancats que afavorisquen l’arribada de visitants a la nostra ciutat.

L’alcaldessa ha explicat que “el Patronat Municipal de Turisme est脿 treballant en una estrat猫gia espec铆fica per a aprofitar al m脿xim l’aeroport i perqu猫, indistintament de la destinaci贸 al que vagen els viatgers en la prov铆ncia, facen una escapada a la ciutat per a gaudir d’alguns dels nombrosos atractius que ofereix”. En aquest sentit, Amparo Marco ha posat en valor la completa programaci贸 cultural i d’oci que l’ajuntament est脿 impulsant en la nostra ciutat durant tot l’any, aix铆 com l’aposta per la celebraci贸 de tot tipus d’esdeveniments esportius. “Tot a莽貌, unit als atractius tur铆stics de la nostra ciutat: platges, paratges naturals i oferta gastron貌mica, estan donant resultats molt positius en 铆ndexs d’ocupaci贸 hotelera” ha afegit.

Finalment, la primera edil i el director de l’aeroport tamb茅 han abordat la promoci贸 de les Festes de la Magdalena, declarades d’inter猫s tur铆stic internacional, en l’estranger, principalment a Anglaterra. “Estic conven莽uda que amb una bona promoci贸, les festes de la Magdalena poden atraure a un important nombre de turistes europeus” ja concl貌s Marco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.