fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 refor莽ar脿 la competitivitat empresarial amb el projecte de millora del pol铆gon Peri 15

Castell贸 refor莽ar脿 la competitivitat empresarial amb el projecte de millora del pol铆gon Peri 15

L’Ajuntament licita una altra obra de modernitzaci贸 i dotaci贸 d’infraestructures i serveis que contribuir脿 a generar ocupaci贸.

L’Ajuntament de Castell贸 ha aprovat l’expedient de contractaci贸 del projecte de millora, modernitzaci贸 i dotaci贸 d’infraestructures i serveis en la zona sud-est de la Ciutat del Transport, en el Peri 15, amb un pressupost de licitaci贸 de 194.000 euros i un termini d’execuci贸 de huit setmanes.

El projecte proposat per al Peri 15 desenvolupar脿 diverses actuacions diferents per a incrementar la potencialitat de les empreses que alberga. Es preveu impulsar la mobilitat sostenible, donant continu茂tat als eixos ciclistes, i es far脿 una millora vi脿ria que repercutir脿 en l’accessibilitat. Tamb茅 es dotar脿 la zona d’脿rees verdes i enjardinades, i es millorar脿 la gesti贸, el control i la seguretat de l’脿rea industrial. Aquestes actuacions es complementaran amb m茅s senyalitzaci贸 horitzontal i vertical.

“Reforcem la competitivitat empresarial de Castell贸 amb un nou projecte de millora de les infraestructures dels pol铆gons de la ciutat, que ser脿 el tercer en els dos 煤ltims anys”, ha explicat el regidor d’Obres i Projectes Urbans, Jos茅 Luis L贸pez. “Enguany modernitzarem les infraestructures i els serveis del Peri 15 de la Ciutat del Transport, que se sumaran a les intervencions ja acabades en el Peri 11 i en el pol铆gon Pullman. S贸n obres que milloren les nostres zones industrials, alhora que generen ocupaci贸”, ha detallat L贸pez.

La millora del Peri 15 s’executar脿 amb una ajuda de l’Institut Valenci脿 de Competitivitat Empresarial (IVACE). Aquesta nova obra se sumar脿 a un altre projecte ja realitzat de millora, modernitzaci贸 i dotaci贸 d’infraestructures i serveis en el pol铆gon Peri 11, amb un pressupost de m茅s de 140.000 euros, amb l’objectiu de millorar l’efici猫ncia de les empreses implantades en aquesta zona industrial, situada en el nord-oest de la ciutat. En aquest cas, es van millorar les xarxes de prove茂ment d’aigua potable, de sanejament i de pluvials, el paviment i les comunicacions, guanyant, a m茅s, efici猫ncia energ猫tica amb canvis en la xarxa d’enllumenat p煤blic. La intervenci贸 en aquest pol铆gon es va fer necess脿ria despr茅s que l’脿rea industrial no comptara amb una xarxa d’infraestructures concordes a un nivell de desenvolupament idoni per a les activitats que alberga, despr茅s de m茅s de 25 anys d’antiguitat.

A m茅s, en els dos 煤ltims anys tamb茅 s’ha dut a terme la millora del pol铆gon Pullman, situat en l’acc茅s sud a la Ciutat del Transport, en una de les 脿rees industrials m茅s antigues de la ciutat. En concret, la qual cosa es va fer, amb una inversi贸 de m茅s de 360.000 euros, 茅s la millora d’instal路lacions com l’enllumenat p煤blic, les xarxes de prove茂ment i de sanejament, i els sistemes de drenatge sostenible. A m茅s, van implantar fibra 貌ptica i es va adequar el sistema de gesti贸 de residus. Altres intervencions van ser la millora vi脿ria mitjan莽ant accessos al pol铆gon, la repavimentaci贸 de la zona i la reordenaci贸 del tr脿nsit, amb la incorporaci贸 de noves 脿rees d’aparcament, la millora de la mobilitat amb un carril bici i la incorporaci贸 de fa莽anes vegetals que embelleixen l’entorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.