fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló reforçarà la plantilla de la Policia Local amb l’oposició per a cobrir 21 noves places

Castelló reforçarà la plantilla de la Policia Local amb l’oposició per a cobrir 21 noves places

Hui s’ha realitzat l’examen psicotècnic de la prova selectiva que es va iniciar al gener i es va paralitzar per l’estat d’alarma.

L’Ajuntament de Castelló avança en l’oposició-concurs per a la provisió en propietat de 21 places d’agent del Cos de la Policia Local; 14 mitjançant torn lliure i 7 per torn de mobilitat. La Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I (UJI) ha acollit hui l’examen psicotècnic, al qual s’han presentat 98 dels 190 inscrits (52 pel torn lliure i 46 pel torn de mobilitat). La prova s’ha realitzat seguint les mesures sanitàries contra el coronavirus, amb control d’aforament, entrades i eixides escalonades, presa de temperatura, ús de gel hidroalcohòlic i mascareta, i amb distància de seguretat.

La plantilla de la Policia Local de Castelló comptarà amb 21 noves places d’agent en un procés de selecció que va arrancar el mes de gener passat amb la realització de les proves físiques i que es va veure afectat per la paralització de les proves selectives adoptada durant l’estat d’alarma per la covid-19.

Les 21 noves places d’agent del cos de la Policia Local pertanyen a l’oferta d’ocupació pública dels anys 2017, 2018 i 2019. «Dotar al nostre cos local de seguretat de més efectius i reforçar la plantilla és un objectiu prioritari en el qual treballem des de l’equip de govern», ha explicat l’edil de Seguretat Pública i Emergències, David Donate.

Aquesta convocatòria per a nous agents se suma a altres realitzades per l’Ajuntament de Castelló com l’estabilització de 31 places d’agents i quatre places per torn lliure d’inspector o inspectora del cos de Policia Local, que encara està oberta. A més, el consistori també ha tancat aquest mateix any el procés selectiu per a 45 places d’agent de mobilitat urbana. El mes de juliol passat es va aprovar el nomenament en propietat de 42 places d’agent de mobilitat urbana i en pràctiques d’altres tres.

«Actualment tenim en marxa diversos processos selectius a l’Ajuntament per a cobrir noves places, donar més estabilitat a la plantilla municipal i reduir la taxa d’interinitat», ha apuntat la regidora de Recursos Humans, Monica Barabás.

Leave a Reply

Your email address will not be published.