fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 reformar脿 un edifici de Benadressa perqu猫 es puga obrir un consultori m猫dic auxiliar

Castell贸 reformar脿 un edifici de Benadressa perqu猫 es puga obrir un consultori m猫dic auxiliar

L’alcaldessa destaca l’obra que permetr脿 atendre una demanda dels ve茂ns i ve茂nes i refor莽ar l’atenci贸 m猫dica en la zona.

L’Ajuntament de Castell贸 reformar脿 un edifici en el grup Benadressa en el qual s’obrir脿 un consultori m猫dic auxiliar i s’habilitar脿 un espai per a l’associaci贸 de ve茂ns i ve茂nes. L’obra t茅 un pressupost valorat en 140.000 euros i es finan莽ar脿 amb c脿rrec a una subvenci贸 de 84.000 euros sol路licitada a la Diputaci贸 de Castell贸, dins del pla Reactivem Castell贸-Obres; i la resta, 56.000 euros, ser脿 aportaci贸 municipal. L’espai est脿 situat al costat del col路legi p煤blic Benadressa, en la carretera Ribesalbes, n煤mero 49.

“Amb el condicionament d’aquest local en Benadressa que far脿 possible l’obertura d’un centre m猫dic auxiliar donarem resposta a una demanda dels ve茂ns i ve茂nes de la zona, que ens havien traslladat la necessitat de donar-li 煤s a aquest espai”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Amb obres com aquesta que ser脿 una realitat pr貌ximament, l’Ajuntament de Castell贸 continua treballant pel benestar de la ciutadania”, ha apuntat la primera edila.

Per part seua, el regidor d’Urbanisme, Jos茅 Luis L贸pez, ha posat l’accent que “a m茅s de realitzar les obres corresponents per a condicionar el local com a ambulatori i millorar l’accessibilitat a aquest, s’habilitar脿 tamb茅 un espai per als ve茂ns i ve茂nes del grup Benadressa”.

L’equip de govern ja ha ratificat la sol路licitud de subvenci贸 a l’administraci贸 provincial, a trav茅s del Reactivem Castell贸-Obres, que permetr脿 impulsar el projecte al costat dels fons municipals, iniciant la tramitaci贸 per a la licitaci贸 i adjudicaci贸 de l’obra. El termini d’execuci贸 contemplat 茅s de tres mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.