fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 rep 25 propostes per a organitzar les vuit fondes i fires de la Magdalena 2017

Castell贸 rep 25 propostes per a organitzar les vuit fondes i fires de la Magdalena 2017

La Fira de la Cervesa Internacional i el Mercat Artesanal, les que m茅s inter猫s desperten amb sis ofertes cadascuna.

El Patronat Municipal de Festes ha tancat el termini de presentaci贸 de propostes per a organitzar les vuit fondes i fires programats per a la Magdalena 2017. La presidenta del Patronat i regidora de Festes, Sara Us贸, ha explicat que “la convocat貌ria p煤blica s’ha tancat amb la presentaci贸 de 25 projectes”. La mesa de contractaci贸 est脿 prevista per a la setmana vinent.

Les que m茅s ofertes han rebut han sigut la Fira de Cervesa Internacional i el Mercat Artesanal, amb un total de sis candidats cadascun. L’organitzaci贸 de la Fira Foodtrucks ha rebut quatre propostes mentre que la fonda de tem脿tica vin铆cola, l’asturi脿, la de degustaci贸 de cerveses i tapes i la fira tem脿tica taurina compten amb dues ofertes cadascuna d’elles. Finalment, solament s’ha presentat un projecte per a organitzar la fira de cervesa artesanal.

Cal recordar que, segons les bases aprovades en la Junta de Govern Local, la Fonda de Degustaci贸 de Tapes i Cerveses, que se celebrar脿 en la pla莽a Espanya, ha eixit a concurs amb un c脿non de 15.000 euros; el Mercat Artesanal, canvia la seua ubicaci贸 a l’antic recinte de fires i mercats, al costat de l’avinguda del Mar, amb un c脿non de 25.000 euros; la Fira de Cervesa Internacional, que se situar脿 al costat del recinte de concerts, concretament en el carrer Juan Pablo II, amb un c脿non m铆nim de 25.000 euros; la Fonda de tem脿tica vin铆cola, que ix a concurs per un c脿non de 10.000 euros i se celebrar脿 en el bulevard Blasco Ib谩帽ez, entre els carrers Rafalafena i Gonzalo Port Mesquita.

Quant a la Fira Foodtrucks, que enguany tindr脿 lloc en la pla莽a Bisbe Pont i Gol, t茅 un c脿non de 3.000 euros; la fira de tem脿tica taurina, que un any m茅s s’instal路lar脿 enfront de la pla莽a de Bous, t茅 un c脿non de 5.000 euros; la Fira de la Cervesa Artesanal, que tindr脿 lloc en l’esplanada situada enfront del Palau de la Festa, amb un c脿non de 3.000 euros; i la fonda de tem脿tica asturiana, que continuar脿 en la pla莽a Tetu谩n, s’ha licitat per un import de 3.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.