fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 se suma al moviment 30 Dies amb bici que promou l’煤s diari de la bici a l’abril

Castell贸 se suma al moviment 30 Dies amb bici que promou l’煤s diari de la bici a l’abril

Les regidories de Mobilitat i Sostenibilitat Ambiental mostren el seu suport a iniciatives que ajuden a impulsar la bicicleta en la ciutat.

L’Ajuntament de Castell贸 se suma al moviment ciutad脿 30 Dies amb bici que promou l’煤s diari i quotidi脿 de la bicicleta durant tot el mes d’abril. Les regidories de Mobilitat i Sostenibilitat Ambiental, dirigides per Rafa Sim贸 i Sara Us贸, mostren tot el seu suport a aquesta iniciativa que solament t茅 una norma: pedalejar a qualsevol part cada dia durant els 30 dies del mes d’abril, b茅 siga una volta a la poma, fins al treball, de passeig al capvespre, amb la fam铆lia o amb els amics….

A nivell local, l’empresa Bici Mensajer铆a Cs s’ha comprom猫s amb la campanya 30 Dies amb bici i ha programat per a dem脿 divendres, 1 d’abril, una ruta amb bici pels carrils bici de la ciutat que partir脿 a les 13.30 del carrer Illa Baleato i en la qual participar脿 la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Us贸.

“Pedalejarem pels carrils bicis i carrers de Castell贸, sense 脿nim competitiu, en una eixida en la qual recomanem l’煤s de casc i el deure complir les normes de seguretat vial”, expliquen els organitzadors de l’esdeveniment. A m茅s d’institucions, com l’Ajuntament de Castell贸, tamb茅 conviden a sumar-se a organitzacions, associacions i qualsevol persona que vulga acudir a passar una estona agradable amb bicicleta.

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Castell贸 recolza iniciatives que suposen un impuls a l’煤s de la bicicleta en la ciutat. En aquest sentit, cal destacar que des de Mobilitat s’est脿 treballant en el desenvolupament del Pla Director de la Bicicleta, en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, s’impulsar脿 la redacci贸 d’una ordenan莽a sobre drets i deures de ciclistes i vianants i ja s’han executat millores en carrils bici de la ciutat com la connexi贸 entre la ciutat i el Districte Mar铆tim que permet circular per carril bici fins a les platges de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.