fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló serà la seu del congrés nacional de farmacèutics que reunirà a més de 1.200 assistents

Castelló serà la seu del congrés nacional de farmacèutics que reunirà a més de 1.200 assistents

Amparo Marco i Carmen Montón es reuneixen amb el president del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, han mantingut avui una reunió de treball amb la directiva del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics i del Col·legi de Farmacèutics de Castelló, per a abordar la celebració del congrés biennal de la professió farmacèutica que tindrà lloc a Castelló del 19 al 21 d’octubre, sota el lema “La nostra innovació és la teua salut”.

En la reunió, el president del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, Jesús Aguilar i el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló, Sergio Marco, han explicat a Marco i a Montón els principals objectius i xifres del 20 Congrés Nacional Farmacèutic, i els han agraït el suport i la col·laboració per al desenvolupament del mateix.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mostrat la seua satisfacció perquè “la nostra ciutat és la seu del 20 Congrés Nacional Farmacèutic que se celebrarà del 19 al 21 d’octubre”. Marco ha agraït al Col·legi de Farmacèutics que haja triat Castelló com a seu d’un congrés que reunirà a més de 1.200 farmacèutics de tota Espanya durant tres dies i ha destacat que el Govern Local aposta per aquest tipus d’esdeveniments, “que tenen un impacte econòmic important en la nostra ciutat i ens posen en el mapa del positiu”. Finalment, l’alcaldessa ha mostrat el seu desig que els congressistes puguen gaudir dels atractius turístics de Castelló, de les platges, del clima i de la gastronomia.

Per la seua banda, la consellera de Sanitat de la Comunitat Valenciana, Carmen Montón, ha mostrat la seua satisfacció “per la celebració d’un esdeveniment de la rellevància d’aquest congrés en la nostra Comunitat”, interessant-se pels detalls de la trobada i mostrant el suport del Govern Valencià.

El president del Consell General, Jesús Aguilar, ha assenyalat que “es tracta de congrés de molt interès per als farmacèutics posat que en ell s’aborden els temes de major actualitat professional, com l’atenció sociosanitària i domiciliara, els medicaments d’innovació, les vacunes o la sostenibilitat de la prestació farmacèutica, entre uns altres”.

Finalment, el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló, Sergio Marco, ha mostrat la seua satisfacció com a amfitrió d’aquest congrés i ha agraït “la implicació tant del govern local com a autonòmic en aquest esdeveniment que espera reunir a més de mil farmacèutics durant tres dies en la ciutat, ja que no solament és satisfactori per al mateix sector farmacèutic, sinó també per a Castelló. Creiem que aquest Congrés situa a Castelló en la primera línia de ciutats amfitriones de trobades que afavoreixen el creixement i el progrés”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.