fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 ser脿 la seu del congr茅s nacional de farmac猫utics que reunir脿 a m茅s de 1.200 assistents

Castell贸 ser脿 la seu del congr茅s nacional de farmac猫utics que reunir脿 a m茅s de 1.200 assistents

Amparo Marco i Carmen Mont贸n es reuneixen amb el president del Consell General de Col路legis Oficials de Farmac猫utics.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i la consellera de Sanitat Universal i Salut P煤blica, Carmen Mont贸n, han mantingut avui una reuni贸 de treball amb la directiva del Consell General de Col路legis Oficials de Farmac猫utics i del Col路legi de Farmac猫utics de Castell贸, per a abordar la celebraci贸 del congr茅s biennal de la professi贸 farmac猫utica que tindr脿 lloc a Castell贸 del 19 al 21 d’octubre, sota el lema “La nostra innovaci贸 茅s la teua salut”.

En la reuni贸, el president del Consell General de Col路legis Oficials de Farmac猫utics, Jes煤s Aguilar i el president del Col路legi Oficial de Farmac猫utics de Castell贸, Sergio Marco, han explicat a Marco i a Mont贸n els principals objectius i xifres del 20 Congr茅s Nacional Farmac猫utic, i els han agra茂t el suport i la col路laboraci贸 per al desenvolupament del mateix.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha mostrat la seua satisfacci贸 perqu猫 “la nostra ciutat 茅s la seu del 20 Congr茅s Nacional Farmac猫utic que se celebrar脿 del 19 al 21 d’octubre”. Marco ha agra茂t al Col路legi de Farmac猫utics que haja triat Castell贸 com a seu d’un congr茅s que reunir脿 a m茅s de 1.200 farmac猫utics de tota Espanya durant tres dies i ha destacat que el Govern Local aposta per aquest tipus d’esdeveniments, “que tenen un impacte econ貌mic important en la nostra ciutat i ens posen en el mapa del positiu”. Finalment, l’alcaldessa ha mostrat el seu desig que els congressistes puguen gaudir dels atractius tur铆stics de Castell贸, de les platges, del clima i de la gastronomia.

Per la seua banda, la consellera de Sanitat de la Comunitat Valenciana, Carmen Mont贸n, ha mostrat la seua satisfacci贸 “per la celebraci贸 d’un esdeveniment de la rellev脿ncia d’aquest congr茅s en la nostra Comunitat”, interessant-se pels detalls de la trobada i mostrant el suport del Govern Valenci脿.

El president del Consell General, Jes煤s Aguilar, ha assenyalat que “es tracta de congr茅s de molt inter猫s per als farmac猫utics posat que en ell s’aborden els temes de major actualitat professional, com l’atenci贸 sociosanit脿ria i domiciliara, els medicaments d’innovaci贸, les vacunes o la sostenibilitat de la prestaci贸 farmac猫utica, entre uns altres”.

Finalment, el president del Col路legi Oficial de Farmac猫utics de Castell贸, Sergio Marco, ha mostrat la seua satisfacci贸 com a amfitri贸 d’aquest congr茅s i ha agra茂t “la implicaci贸 tant del govern local com a auton貌mic en aquest esdeveniment que espera reunir a m茅s de mil farmac猫utics durant tres dies en la ciutat, ja que no solament 茅s satisfactori per al mateix sector farmac猫utic, sin贸 tamb茅 per a Castell贸. Creiem que aquest Congr茅s situa a Castell贸 en la primera l铆nia de ciutats amfitriones de trobades que afavoreixen el creixement i el progr茅s”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.