fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 signa amb Creu Roja un projecte d’atenci贸 integral i apoderament a dones v铆ctimes de la viol猫ncia de g猫nere

Castell贸 signa amb Creu Roja un projecte d’atenci贸 integral i apoderament a dones v铆ctimes de la viol猫ncia de g猫nere

El conveni ‘Juntes’ consisteix en la creaci贸 d’una xarxa de suport psicosocial format per dones resilients.

L’Ajuntament de Castell贸 de la Plana, per iniciativa de la Regidoria d’Igualtat que encap莽ala la vicealcaldessa i regidora Ali Brancal, ha signat un conveni de col路laboraci贸 amb l’Oficina Provincial de Creu Roja Espanyola a Castell贸 per al desenvolupament del projecte d’atenci贸 i apoderament a dones v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere ‘Juntes’.

Brancal ha explicat que el conveni “consisteix en la creaci贸 d’una xarxa de suport psicosocial format per dones resilients i acompanyament a dones v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere en el seu proc茅s rehabilitador i d’apoderament personal i social”. D’esta manera, Creu Roja at茅n a les dones que s’envien des del Servei d’Igualtat d’Oportunitats.

El projecte es concreta en el desenvolupament d’activitats d’acompanyament f铆sic, per la gesti贸 i suport de gestions i tramitacions que faciliten la integraci贸, aix铆 com d’acompanyaments emocionals perqu猫 la v铆ctima tinga la possibilitat de compartir espais d’oci i benestar, ja que la sensaci贸 de soledat i angoixa s贸n indicadors comuns en les dones v铆ctimes de la viol猫ncia de g猫nere. A m茅s, tamb茅 contempla tallers, cursos i activitats l煤diques complementaries per treballar en processos de canvi d’apoderament i autoestima, afrontar situacions d’estr茅s i moments de tensi贸, aix铆 com fomentar la uni贸 i cohesi贸 grupal. Totes estes activitats estan supervisades per l’equip t猫cnic i la psic貌loga del projecte.

Per tal de desenvolupar els objectius de ‘Juntes’, dirigit especialment a aquelles dones en situaci贸 de dificultat social que pateixen o han patit viol猫ncia de g猫nere, l’Ajuntament de Castell贸 abona a Creu Roja Castell贸 8.000,00鈧.

“L’experi猫ncia que t茅 Creu Roja en l’abordatge de diferents situacions fa que ens interesse especialment que siguen qui ho desenvolupen perqu猫 tamb茅 compten amb altres serveis com el d’orientaci贸 laboral o altres activitats de temps lliure amb xiquets i xiquetes”, ha manifestat Brancal.

Aix铆 mateix, la vicealcaldessa i regidora Brancal, ha expressat la seua satisfacci贸 amb el conveni perqu猫 “cada volta va a m茅s, 茅s m茅s conegut i d贸na suport a cada vegada m茅s dones”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.