fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 tindr脿 una nova web municipal per a fer m茅s f脿cils les consultes i gestions

Castell贸 tindr脿 una nova web municipal per a fer m茅s f脿cils les consultes i gestions

L’Ajuntament aprova la contractaci贸 d’una eina de creaci贸 de portals web que ser脿 cofinan莽ada amb fons europeus.

La junta de govern de l’Ajuntament de Castell贸 ha aprovat l’expedient de contractaci贸 d’una nova plataforma per a crear llocs web associats a les entitats p煤bliques municipals. Aquesta iniciativa possibilitar脿 l’obertura il路limitada de webs vinculades amb les activitats i campanyes del consistori i organismes aut貌noms com el Patronat de Turisme, de Festes o d’Esports. Entre aquests projectes destaca la nova p脿gina web del consistori.

El regidor d’Administraci贸 Electr貌nica i Innovaci贸 Digital, David Donate, ha valorat l’avan莽 en la tramitaci贸 del contracte com un pas m茅s cap a la modernitzaci贸 dels organismes p煤blics de Castell贸. “Amb aquesta iniciativa, les webs seran m茅s modernes, accessibles i transparents”, ha detallat. Segons Donate, les p脿gines tamb茅 posicionaran millor en cercadors online i s’adaptaran a qualsevol dispositiu. “El que volem 茅s fer m茅s f脿cil les consultes, les gestions i en definitiva la vida dels i les castellonenques”.

El contracte per al subministrament de la plataforma de portals ciutadans de l’Ajuntament eixir脿 a licitaci贸 amb un import m脿xim de 205.700 euros (IVA incl貌s), segons recull l’expedient de contractaci贸 aprovat. El projecte ser脿 cofinan莽at pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder), en el marc del programa operatiu de creixement sostenible 2014-2020. Es tracta d’una contractaci贸 que forma part de l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible i Integrat de l’脿rea urbana de Castell贸 (Edusi), per a millorar l’煤s i la qualitat de les tecnologies de la informaci贸, la comunicaci贸 i l’acc茅s.

M茅s enll脿 de la web municipal, aquest projecte inclou m煤ltiples serveis. La creaci贸 il路limitada d’altres llocs web 茅s un d’ells, per貌 tamb茅 es recull la futura integraci贸 d’assistents de veu i de xat, aix铆 com de serveis de localitzaci贸 geogr脿fica i portals de dades obertes. En la mateixa l铆nia, el contracte preveu la certificaci贸 de publicacions i la descentralitzaci贸 de la gesti贸 de continguts, per la qual cosa els diferents departaments municipals podran publicar els seus propis materials. Aix铆 mateix, l’empresa que resulte benefici脿ria de l’adjudicaci贸 oferir脿 l’elaboraci贸 de guies d’estil, plans de hacking 猫tic, estrat猫gies d’anal铆tica digital i altres serveis.

Amb tot aix貌, el consistori busca fomentar pol铆tiques i accions de govern obert, a m茅s de la participaci贸 ciutadana i la transpar猫ncia. En definitiva, garantir la m脿xima qualitat democr脿tica en virtut de l’Acord de Fadrell, en el qual es va acordar publicar informaci贸 peri貌dica, actualitzada, detallada i comprensible per a tota la societat castellonenca. L’objectiu del contracte per a la creaci贸 i renovaci贸 de llocs web 茅s, precisament, millorar l’accessibilitat dels portals municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.