fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló trau a licitació la contractació de l’escola municipal infantil ‘Los Duendes’

Castelló trau a licitació la contractació de l’escola municipal infantil ‘Los Duendes’

L’oferta comprèn la gestió per un període de dos anys i un pressupost màxim de 232.760 euros.

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social i Dependència, ha fet pública la contractació de la gestió de l’escola municipal incompleta de primer cicle d’Educació Infantil ‘Los Duendes’, per un període de dos anys i un pressupost màxim de 232.760 euros, IVA exempt. Segons arreplega el Butlletí Oficial de la Província (BOP), el termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim 21 de març.

L’escola ‘Los Duendes’ està situada en la carretera de Ribesalbes, una zona de la perifèria de la ciutat de Castelló coneguda com a Grup Sant Llorenç. Açò fa que estiga orientada cap a un sector de la població més desfavorit, en situació de risc i vulnerabilitat social.

És per açò que tant l’assistència com el menjador és gratuït oferint un servei de vuit hores al dia podent ajudar així al fet que els pares i les mares s’incorporen al món laboral mentre els seus fills/as estan atesos, es relacionen amb l’entorn social creant hàbits de conducta, seguint rutines d’alimentació i descans, a més d’aprendre nous conceptes i realitzar diferents activitats dins del camp de l’expressió plàstica, oral, musical i corporal, així com desenvolupar la psicomotricitat.

En síntesi, l’escola infantil “Els Follets” constitueix un lloc de formació i atenció per a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 0 i 3 anys, derivats de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelló amb l’objectiu d’introduir-los a poc a poc a ells i a les seues famílies en la comunitat escolar per a després prevenir casos d’absentisme en l’escola i una més que possible exclusió social, al mateix temps que s’ajuda a la conciliació de la vida familiar i laboral de famílies desfavorides.

Leave a Reply

Your email address will not be published.