fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸, una de les ciutats d’Espanya amb menys delinq眉ents

Castell贸, una de les ciutats d’Espanya amb menys delinq眉ents

Les infraccions penals descendeixen un 8,59% en la ciutat de Castell贸

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i el subdelegat del Govern, David Barelles, han presidit avui la Junta Local de Seguretat de Castell贸 en la qual s’ha donat a con猫ixer que les infraccions penals han descendit un 8,59% en la ciutat de Castell贸 en el que portem de 2015 en comparaci贸 del mateix per铆ode de l’any passat.

La taxa de criminalitat de la ciutat de Castell贸 茅s la m茅s baixa de la Comunitat Valenciana en situar-se en 32 delictes per cada 1.000 habitants, 12 punts menys que la provincial, situada en 44 delictes per cada 1.000 habitants, i 13 menys que a la Comunitat que est脿 en 45 delictes per cada 1.000 habitants. De fet, Castell贸 es troba entre les capitals d’Espanya amb la taxa de criminalitat m茅s baixa.

Tant l’alcaldessa com el subdelegat han agra茂t la labor desenvolupada per les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en col路laboraci贸 i coordinaci贸 amb la Policia Local 鈥減er a garantir la nostra seguretat i el nostre benestar鈥. 鈥淐astell贸 t茅 la sort de comptar amb unes forces de seguretat que treballen amb gran esfor莽 i dedicaci贸 perqu猫 cadascun de nosaltres i de nosaltres visca amb la confian莽a que els agents de la Policia estan ac铆 per a ajudar-nos i fer de Castell贸 una ciutat segura鈥 ha afirmat Marco qui ha destacat que 鈥渁 nivell local tenim un cos de policia que s’ha convertit en una refer猫ncia per a altres institucions dedicades a la seguretat p煤blica, que prenen l’exemple de Castell贸 per a traslladar-ho a les seues ciutats鈥.

En la junta tamb茅 s’ha ratificat el dispositiu de seguretat de la VI edici贸 de la Marat贸 BP Castell贸 que se celebrar脿 el dia 6 de desembre i en la qual est脿 previst que participen unes 3.500 persones. L’operatiu atendr脿 les necessitats de corts de tr脿fic, aix铆 com la seguretat pr貌pia dels participants i el p煤blic assistent.

Finalment, s’ha acordat el dispositiu espec铆fic per a les pr貌ximes festes nadalenques en el qual tant Policia Local, Policia Nacional i la unitat del CNP adscrita a la Comunitat Valenciana han coordinat les actuacions per a atendre actes, concentracions, espectacles i patrulles especials en zones comercials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.