fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 valora col路laborar amb la Xarxa Xaloc i centralitzar les ajudes de lloguer i rehabilitaci贸 en una nova finestreta 煤nica

Castell贸 valora col路laborar amb la Xarxa Xaloc i centralitzar les ajudes de lloguer i rehabilitaci贸 en una nova finestreta 煤nica

La Regidoria d’Habitatge participa en la presentaci贸 de la nova xarxa d’oficines d’habitatge impulsada per la Generalitat.

L’Ajuntament de Castell贸 valora col路laborar amb la nova Xarxa Xaloc d’habitatge de la Generalitat i centralitzar en una finestreta 煤nica ajudes municipals i auton貌miques en mat猫ria d’habitatge i rehabilitaci贸 que refor莽aria, a m茅s, les pol铆tiques d’emerg猫ncia i mediaci贸. La Vicepresid猫ncia Segona i Conselleria d’Habitatge destinaria a l’Ajuntament personal per a dur a terme esta actuaci贸.

La regidora d’Habitatge, Mar铆a Jes煤s Garrido, ha participat este dimecres en la seu de la Vicepresid猫ncia Segona i Conselleria d’Habitatge a Val猫ncia en la presentaci贸 de la Xarxa Xaloc d’Habitatge, i ha assenyalat que el conveni entre Consell i Ajuntament se signaria els pr貌xims mesos. Ha subratllat que el “nou servei est脿 pensat per a refor莽ar l’atenci贸 als m茅s vulnerables” i 芦agilitzar la tramitaci贸 de les ajudes al lloguer i de rehabilitaci贸禄.

La Xarxa Xaloc es projecta com a finestra 煤nica en mat猫ria d’habitatge, rehabilitaci贸 d’edificis i regeneraci贸 urbana, propiciant informaci贸, assessorament i promovent l’acc茅s a un habitatge digne i combatent la segregaci贸 urbana.

Les oficines seran gestionades, a trav茅s de convenis amb el Consell, per dotze entitats locals, i s’encarregaran de la gesti贸 i manteniment del parc d’habitatges amb finalitats socials; millora de l’accessibilitat, salubritat i gesti贸 de la bossa de lloguer assequible; elaboraci贸 de protocols per a la intervenci贸 en habitatge ocupat sense t铆tol legal i la gesti贸 del parc auton貌mic d’habitatges amb protecci贸 oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.