fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cauen més de 70 litres per metre quadrat a Borriana durant el cap de setmana

Cauen més de 70 litres per metre quadrat a Borriana durant el cap de setmana

Les pluges han tallat alguns camins i suspés activitats esportives.

Les precipitacions caigudes sobre Borriana durant el conjunt del cap de setmana no han tingut com a conseqüència greus incidències en la capital de la Plana Baixa, malgrat els 36 litres per metre quadrat que s’han registrat durant la jornada del diumenge. Tal com ha anat informant la Policia Local de Borriana a través dels seus canals i xarxes socials, va ser el dijous a la nit quan la pluja intensa obligava a una primera revisió de camins rurals, però solament es va haver de tallar al tràfic el Camí Xamussa.

Ha sigut este diumenge al migdia quan s’han rebut les primeres trucades per part de la ciutadania avisant sobre algunes retencions d’aigua en la via pública, però sense conseqüències especialment ressenyables. També a mitjan matí, cap a dos quarts d’onze, s’anunciava la suspensió del Mercat de la Mar que cada diumenge es duu a terme en la zona de l’Arenal. Durant el matí les precipitacions han continuat caent fins que passada la una del migdia la mateixa Policia Local avisava al Sindicat de Regs per a la realització d’una revisió de la coneguda com a séquia del Rajolí, que malgrat drenar una notable quantitat d’aigua cap al mar, en cap moment s’ha vist desbordada ni ha provocat incidències en la zona de La Serratella. Tot i aixì, durant la vesprada s’ha registrat temporal de mar amb notable onatge.

Durant tota la jornada, la Policia Local de Borriana ha estat supervisant els diferents camins que en episodis de pluges poden causar majors complicacions, encara que durant la vesprada s’ha informat que tan sols es mantenien tancats el Camí Vell de la Mar, el Camí del Marjalet des de la Cossa fins a la CV-18, la passarel·la del Clot, així com el pas de la Cossa cap al Riu Millars. Pel que a suspensions respecta, el CD Borriana informava a mitjan matí sobre la suspensió del seu partit davant el CD Benicarló, després de l’avís i advertiment de la Policia Local de no utilitzar les instal·lacions esportives a l’aire lliure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.