fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cinc artistes locals del grafit pinten llen莽os en una intervenci贸 col路lectiva anomenada ‘Graffusi贸’ a Sagunt

Cinc artistes locals del grafit pinten llen莽os en una intervenci贸 col路lectiva anomenada ‘Graffusi贸’ a Sagunt

Esta iniciativa, que forma part del festival d’art urb脿 M茅s Que Murs, va reunir cinc grafiters/es coordinats per Bize, un dels principals artistes de l’art urb脿 local, per a fer un treball conjunt en un temps r猫cord.

El festival M茅s Que Murs continua donant color als carrers de la nostra ciutat i en esta ocasi贸 amb una intervenci贸 art铆stica col路lectiva celebrada dissabte passat, 19 de setembre, en la pla莽a Cronista Chabret. Esta iniciativa, titulada Graffussi贸, va comptar amb la participaci贸 dels grafiters/es locals Bichos, Tima, Vega, Fose i Dilm que coordinats per Bize, un dels principals artistes de l’art urb脿 de Sagunt, van pintar cinc llen莽os en un temps r猫cord que s’exposar脿 en el Casal Jove del Port de Sagunt.

Cadascun dels artistes va tindre 30 minuts per a pintar un llen莽. Passat eixe temps i en direcci贸 de les agulles del rellotge, cada artista va passar al seg眉ent llen莽 per a continuar pintant sobre el treball de l’anterior. La tem脿tica era lliure i, al final, entre tots els grafiters/es van pintar els cinc llen莽os.

Segons va explicar el regidor de Joventut i Inf脿ncia, Guillermo Sampedro, este esdeveniment va substituir la tradicional exhibici贸 de grafits per a evitar grans aglomeracions, ja que m茅s de 40 artistes amateurs s’ajuntaven per a pintaven un gran espai. En este cas, segons el delegat, 芦es va tractar d’una esp猫cie de duel entre grafiters/es, per貌 amb un aspecte col路laboratiu, ja que tots/es van pintar en tots els llen莽os禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.