fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cinc artistes locals del grafit pinten llenços en una intervenció col·lectiva anomenada ‘Graffusió’ a Sagunt

Cinc artistes locals del grafit pinten llenços en una intervenció col·lectiva anomenada ‘Graffusió’ a Sagunt

Esta iniciativa, que forma part del festival d’art urbà Més Que Murs, va reunir cinc grafiters/es coordinats per Bize, un dels principals artistes de l’art urbà local, per a fer un treball conjunt en un temps rècord.

El festival Més Que Murs continua donant color als carrers de la nostra ciutat i en esta ocasió amb una intervenció artística col·lectiva celebrada dissabte passat, 19 de setembre, en la plaça Cronista Chabret. Esta iniciativa, titulada Graffussió, va comptar amb la participació dels grafiters/es locals Bichos, Tima, Vega, Fose i Dilm que coordinats per Bize, un dels principals artistes de l’art urbà de Sagunt, van pintar cinc llenços en un temps rècord que s’exposarà en el Casal Jove del Port de Sagunt.

Cadascun dels artistes va tindre 30 minuts per a pintar un llenç. Passat eixe temps i en direcció de les agulles del rellotge, cada artista va passar al següent llenç per a continuar pintant sobre el treball de l’anterior. La temàtica era lliure i, al final, entre tots els grafiters/es van pintar els cinc llenços.

Segons va explicar el regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, este esdeveniment va substituir la tradicional exhibició de grafits per a evitar grans aglomeracions, ja que més de 40 artistes amateurs s’ajuntaven per a pintaven un gran espai. En este cas, segons el delegat, «es va tractar d’una espècie de duel entre grafiters/es, però amb un aspecte col·laboratiu, ja que tots/es van pintar en tots els llenços».

Leave a Reply

Your email address will not be published.