fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cinc nous establiments de Benicarl贸 aconsegueixen el segell de qualitat SICTED

Cinc nous establiments de Benicarl贸 aconsegueixen el segell de qualitat SICTED

Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael han estat reconeguts. Amb aquestes cinc empreses, ja s贸n 10 les entitats p煤bliques i privades de Benicarl贸 distingides.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha anunciat que el comit茅 de distinci贸 del SICTED, el sistema estatal de qualitat de les destinacions tur铆stiques, ha concedit cinc noves distincions a establiments de Benicarl贸 que han acreditat el compliment dels requisits establerts.

Els establiments distingits s贸n Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael, tots relacionats amb el sector de la restauraci贸. Aquests cinc establiments s’afegeixen a les cinc entitats privades i p煤bliques que ja tenien concedit aquest segell i que l’han renovat amb 猫xit: Apartaments Els Romers, Hogar del Pescador, Anavegar, el Mucbe i la Tourist Info de Benicarl贸.

Isabel Cardona ha assenyalat la import脿ncia d’aquest reconeixement a l’hora de posar sobre el mapa aquelles empreses i entitats de Benicarl贸 que aposten per la qualitat dels seus serveis. 芦Des de l’Ajuntament continuarem donant suporta aquest sistema de qualitat tur铆stica perqu猫 volem que Benicarl贸 siga un referent tur铆stic, i la qualitat 茅s la millor manera de refor莽ar la competitivitat tur铆stica de la nostra destinaci贸 i de posar en valor els nostres recursos i els nostres espais禄, ha dit la regidora.

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Ind煤stria, Comer莽 i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb gaireb茅 200 destinacions tur铆stiques adherides a tot Espanya i m茅s de 5.000 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.