fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Clausura del Campus Multiesportiu Saludable d鈥檈stiu de Borriana

Clausura del Campus Multiesportiu Saludable d鈥檈stiu de Borriana

Han participat 315 xiquets i xiquetes en diferents instal路lacions i amb totes les mesures sanit脿ries i de seguretat.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada pel regidor d’Esports, Vicente Aparisi, han clausurat el IX Campus Multiesportiu i d鈥橦脿bits Saludables d鈥檈stiu, organitzat pel Servei Municipal d鈥橢sports (SME), en qu猫 han participat 315 xiquets i xiquetes de la localitat.

Durant la clausura del Campus en el camp de futbol Joan B. Planelles, a la qual han assistit tamb茅 una representaci贸 de les empreses col路laboradores, els participants han rebut els diplomes i els regals.

L’alcaldessa ha agra茂t l’esfor莽 realitzat per l鈥橲ME en l’organitzaci贸 d’aquesta edici贸 de 2022, en la qual s鈥檋a treballat 鈥渁mb tenacitat i molta energia per a garantir la diversi贸 i tamb茅 la seguretat de totes les persones que integren el Campus, tant participants com personal i col路laboradors鈥.

Aix铆 mateix, ha destacat que el Campus ha sigut 鈥渦n nou 猫xit de participaci贸 i d鈥檕rganitzaci贸鈥, que s’ha pogut realitzar 鈥済r脿cies a la col路laboraci贸 de clubs esportius i de personal voluntari, i al treball de monitors, t猫cnics i, tamb茅, a la participaci贸 en forma de patrocini o suport d鈥檜na dotzena d鈥檈mpreses col路laboradores鈥.

L’IX Campus Multiesportiu Saludable per a aquest estiu s鈥檋a realitzat en dos torns, el primer del 27 de juny al 9 de juliol i el segon de l’11 al 29 de juliol, per a alumnes de Prim脿ria i Secund脿ria i, per primera volta, tamb茅 per a Infantil de 4 i 5 anys. A m茅s, per a facilitar la conciliaci贸 familiar s’ha flexibilitzat l’horari amb la possibilitat d’incorporar-se una hora abans, a les 8h, i eixir una hora despr茅s, a les 14h.

Un estiu m茅s, l鈥橲ME ha proporcionat amb la pr脿ctica de m茅s d’una vintena de jocs, esports i activitats diferents, i amb esmorzars saludables i tallers de cura de l’esquena, de salut bucodental i de salut podol貌gica, un Campus multidisciplinari i divertit en qu猫 s’ha conjugat la pr脿ctica esportiva amb l’adquisici贸 de valors i conductes que milloren i mantenen la salut dels xiquets, xiquetes i joves del municipi.

El Campus Multiesportiu i d’h脿bits saludables s’engloba dins del Pla PATI de promoci贸 de la pr脿ctica esportiva entre escolars i joves de Borriana, i les activitats estan acompanyades de recomanacions i consells per a fer que el dia a dia dels xiquets, xiquetes i joves siga m茅s saludable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.