fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comença el curs a l’Escola de Música de Morella

Comença el curs a l’Escola de Música de Morella

Al voltant de 100 alumnes s’han matriculat aquest any en la gran varietat d’assignatures i instruments que ofereix el servei.

L’Escola de Música de Morella inicia avui les classes del curs 2022-2023 amb 100 alumnes matriculats i matriculades aproximadament. D’aquesta manera, el servei ha rebut molt bona resposta en totes les assignatures i instruments que ofereix. Cal recordar que, l’Escola de Música ensenya llenguatge musical, flauta, oboè, clarinet, saxòfon, trompeta, trompa, trombó, bombardí, tuba, fagot, percussió, guitarra, tabal i dolçaina, a més compta amb cor i banda juvenil. A més, tot el professorat s’ha incorporat al començament del curs, excepte el de metall que es troba en procés de selecció.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la quantitat de matrícules d’aquest curs és una molt bona notícia per a aquest servei i totes les assignatures i instruments que s’ensenyen” i ha afegit que “ja s’ha incorporat tot el professorat a excepció del d’instruments de metall, el qual està en procés de selecció”. L’edil ha explicat que “ara s’ultima el trasllat del material de l’Escola de Música a les diferents seus que s’utilitzaran durant este curs, ja que a l’actual espai que ocupava el servei comencen les obres d’ampliació del Centre de Dia”. A més, ha detallat que “s’han habilitat diferents espais on es donaran les classes fins que finalitzen les obres del Colomer Zurita on s’ubicarà definitivament l’Escola de Música”.

Cal explicar que, l’Escola de Música ha informat l’alumnat de les diferents ubicacions que ocuparà el servei. El Casal Jove o el Teatre Municipal són algunes d’aquestes ubicacions on s’impartiran les classes i assajos de la Rondalla de Morella i els Gaiteros de Morella. L’Associació Musical Mestre Candel utilitzarà la Llotja de l’ajuntament per les seues dimensions. D’aquesta manera, Rhamsés ha recordat que “aquestes són necessàries a causa de les obres a la ubicació actual i l’objectiu és ocasionar les mínimes molèsties tant al desenvolupament de l’Escola de Música com a les veïnes i veïns”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.