fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comen莽a el desbrossament dels camins rurals de Benicarl贸

Comen莽a el desbrossament dels camins rurals de Benicarl贸

La m脿quina desbrossadora ha iniciat avui la neteja dels camins rurals de Benicarl贸, que servir脿 per a millorar la circulaci贸 i la visibilitat de les principals art猫ries del terme municipal. Els treballs es duen a terme a trav茅s d’una subvenci贸 de la Diputaci贸 de Castell贸.

Aquest mat铆 han comen莽at els treballs de desbrossament dels principals camins rurals de Benicarl贸. Les 煤ltimes pluges i els primers episodis de calor han fet cr茅ixer la vegetaci贸 a les vores dels camins, la qual cosa dificulta la circulaci贸 i la visibilitat en alguns encreuaments de les principals art猫ries del terme.

Els treballs, que es duen a terme a trav茅s d’una subvenci贸 de la Diputaci贸 de Castell贸, han comen莽at pel cam铆 de Sant Jordi i continuaran pel cam铆 d’Ulldecona, el cam铆 de la Fossa del Pastor, el cam铆 dels Moliners, el cam铆 de Sant Mateu, el cam铆 de Mallols, el cam铆 de les Foies, el cam铆 de les Alcores i el cam铆 del Mas del Rei, entre d’altres. A m茅s, tamb茅 es desbrossaran l’assegador de la Basseta i la via de servei de l’autopista.

El regidor d’Agricultura, Domingo Roca, s’ha mostrat satisfet per l’inici dels treballs, 芦que milloraran molt la circulaci贸 i la visibilitat dels camins禄 i 芦que eren absolutament necessaris per al treball diari dels agricultors禄. Roca ha confirmat que des de l’Ajuntament s’est脿 treballant en la possibilitat d’utilitzar productes autoritzats a les vores dels camins per tal de lluitar contra la vegetaci贸 i mantindre nets els camins durant un major per铆ode de temps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.