fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comen莽a la col路locaci贸 dels cartells als nous vials de la partida Solades a Benicarl贸

Comen莽a la col路locaci贸 dels cartells als nous vials de la partida Solades a Benicarl贸

En total, s’instal路laran m茅s de 70 cartells per a identificar els 30 carrers de nova creaci贸 i que facilitaran l’acc茅s als habitatges.

La Brigada d’Obres i Serveis ha comen莽at a instal路lar els cartells identificatius als carrers de la partida Solades, una vegada aprovada la nova denominaci贸 de vials. Durant els pr貌xims dies, els operaris col路locaran m茅s de 70 cartells amb el nom de cadascun dels 30 carrers de la partida, facilitant d’aquesta manera la localitzaci贸 dels habitatges que es troben en una de les zones residencials m茅s poblades de Benicarl贸.

El regidor de Governaci贸, Ilde A帽贸, ha remarcat que 芦avui, per fi, despr茅s de molts de mesos, veiem el resultat d’un treball molt minuci贸s que port脿vem molt de temps esperant禄. El regidor ha recordat que 芦aquesta era una reivindicaci贸 hist貌rica del ve茂nat de la zona禄 i ha destacat la coordinaci贸 perfecta entre els departaments de Governaci贸, Urbanisme, Policia, Serveis Ling眉铆stics i Brigada Municipal per a fer-la realitat.

芦Ja no es tracta nom茅s de facilitar la vida als habitants de la partida Solades en el seu dia a dia 鈥攈a explicat Ilde A帽贸鈥, sin贸 de possibilitar l’acc茅s als cossos d’emerg猫ncies, que de vegades tenien complicacions reals per localitzar les vivendes perqu猫 els carrers no estaven ben identificats禄.

El regidor ha recordat que 芦a l’hora de posar els noms dels carrers, s’ha optat per la topon铆mia de Benicarl贸, denominacions populars dels vents o altres indrets caracter铆stics del territori禄.

Per exemple, als voltants del vial Illes Columbretes s’ha apostat pels noms de les illes (Illa Grossa, Illa Carallot, Illa Foradada i Illa Ferrera). Al costat del Parador de Turisme s’ha optat pel nom de carrer de l’Alberg, en refer猫ncia al nom d’Alberg Municipal amb qu猫 es coneixia inicialment el Parador.

En altres zones s’ha apostat per la topon铆mia de Benicarl贸 (carrer de l’Arjub, del Petiquillo o del Bovalar) i en la zona m茅s propera a la Ratlla del Terme s’ha optat els noms dels vents (carrer de Tramuntana, de Llevant, de Xaloc, de Migjorn, de Garb铆, de Ponent o de Gregal). Tamb茅 s’ha volgut homenatjar els mariners de Benicarl贸 i s’ha incl貌s el nom de carrer del Tresmall, en refer猫ncia a l’art de pesca.

La partida Solades compr茅n des de l’avinguda de les Corts Valencianes fins a l’avinguda de la Mediterr脿nia, a la zona del Barranquet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.