fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comença la construcció del nou pavelló de gimnàstica d’Almassora

Comença la construcció del nou pavelló de gimnàstica d’Almassora

Una vidriera d’1,20 metres en el perímetre de l’edifici proporcionarà llum natural a l’interior
Almassora.

L’Ajuntament d’Almassora ha emprès esta setmana la construcció del nou pavelló de gimnàstica, situat en el poliesportiu de la Garrofera. El projecte té un pressupost d’execució de prop de 140.000 euros, als quals cal sumar l’aportació de 22.000 euros per part de la Regidoria d’Esports per a l’adquisició de materials i equipaments.

Segons reflecteix el model elaborat pels arquitectes municipals, el mur principal de formigó tindrà una altura de 4,80 metres. A continuació un tram de vidre de més de 30 metres de llarg i 1,20 metres d’alt proporcionarà llum natural a l’interior de l’edifici. Finalment, una coberta metàl·lica de cinc metres d’alt tancarà l’espai. Així doncs, la superfície total de la nau serà de 458,2 metres quadrats i 11 metres d’altura.

El projecte ha començat a executar-se amb l’enderrocament del mur exterior de la instal·lació, al qual seguiran els treballs de fonamentació. L’estructura exterior serà construïda de nou amb peces de formigó prefabricat, una opció que aporta més resistència i millora la seguretat de la instal·lació. Així mateix, la firma concessionària ha iniciat l’elaboració de l’estructura metàl·lica de la nau, que estarà a punt en tres setmanes.

“Esperem que els terminis previstos es complisquen i tenir en marxa la instal·lació com més prompte millor”, ha manifestat el regidor d’Esports, Xavier Trenco, qui també ha agraït “la col·laboració del club de gimnàstica en la definició del projecte”. L’edil s’ha disculpat amb els usuaris dels frontons municipals i els veïns de la zona, “per les molèsties que poden ocasionar estes obres durant les pròximes setmanes però que, en suma, beneficiaran el conjunt de la població”.

Després de l’adjudicació del projecte el passat mes de novembre, l’equip municipal d’Urbanisme i la constructora van realitzar alguns ajustos sobre el projecte original. Durant el temps que duren els treballs, la tanca que delimita la zona d’activitat i diverses casetes d’obra estaran situades en el carrer Mare de Déu dels Socors.

Cal destacar que Almassora té un nodrit grup de gimnastes que arriba al centenar de socis en el Club de Gimnàstica Artística d’Almassora. L’entitat disposarà per primera vegada d’un espai propi per a entrenar el municipi, ja que fins ara havien compartit instal·lacions municipals amb altres clubs. L’equip de govern manté els seus plans per a ampliar els espais disponibles per a la pràctica esportiva, com les pistes a l’aire lliure o la construcció d’un nou pavelló amb pistes d’handbol i bàsquet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.