Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comencen les obres d’accessibilitat a l’Ajuntament de Morella

Comencen les obres d’accessibilitat a l’Ajuntament de Morella

L’edifici, que data del segle XV, presentava dificultats en alguns accessos que es solucionaran amb esta obra.

Durant els treballs alguns serveis d’atenció al públic canviaran d’ubicació dins de l’edifici municipal.

Esta setmana comencen els treballs per a millorar l’accessibilitat a l’Ajuntament de Morella. L’obra consistirà principalment en la instal·lació d’un ascensor pel qual es podrà accedir a tots els serveis d’atenció al ciutadà que es troben a l’edifici, així com altres infraestructures per millorar l’accessibilitat a altres espais com les sales gòtiques del consistori on habitualment es realitzen xerrades i exposicions, o el saló de plens.

Cal recordar que l’edifici de l’Ajuntament de Morella és un dels edificis gòtics de la Comunitat Valenciana que compta amb el premi de restauració Europanostra. A més, de donar nombrosos serveis al ciutadà, també cal destacar l’important nombre de visites turístiques i culturals que rep, així com la celebració d’actes de tot tipus.

La complexitat d’este edifici, on l’estructura arquitectònica és del segle XV, dificultava l’instal·lació de les obres d’accessibilitat. Però gràcies a un treball laboriós de l’àrea d’arquitectura s’ha trobat una solució òptima i respectuosa.

L’alcalde de la ciutat de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “esta obra d’adequació era molt necessària perquè persones amb problemes de mobilitat no tinguen cap inconvenient en l’accés a l’Ajuntament”. Ha afegit que “durant l’execució de l’obra alguns serveis canviaran d’ubicació, encara que les molèsties seran mínimes. Tenim un edifici meravellós que amb esta actuació tindrà una millora considerable”

Avui s’estan realitzant els treballs de trasllat de les oficines afectades, com serà la de Serveis socials, que momentàniament s’ubicarà en la sala contigua a l’actual, o el Jutjat de Pau que es traslladarà a una oficina annexa dins del mateix Ajuntament.
La inversió ascendeix a més de 90.000€ i la fase de construcció serà executada per una empresa local.

  1. Has dado en el punto con este articulo , realmente creo que este sitio tiene mucho que decir en estos temas . Volveré pronto a vuestro sitio para leer mucho más , gracias por esta información .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.