fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comencen les obres de remodelaci贸 de la cambra agr脿ria a Nules

Comencen les obres de remodelaci贸 de la cambra agr脿ria a Nules

L’obra 茅s una de les principals inversions que es faran este any i una demanda del poble.

Les obres de remodelaci贸 de la Cambra Agr脿ria han comen莽at esta setmana, es tracta d’una de les principals inversions que es faran a Nules este any amb un import de 365.357,43 euros.

L’empresa adjudicat脿ria Aglomerados Los Serranos S.A.U s’ha comprom猫s a executar l’obra en un per铆ode de tres mesos. Aix铆 doncs, entre les propostes de millora presentades per esta empresa, a m茅s del termini d’execuci贸, est脿 la instal路laci贸 d’una plataforma salva escales amb el valor de subministrament i col路locaci贸 de 7.700 euros; la instal路laci贸 d’un equip de m煤sica en el sal贸 social de la planta baixa valorat en 1.800 euros; l’aportaci贸 del mobiliari per un import de 14.461,49 euros; augmenta el termini de garantia de l’obra i manteniments a dos anys; i preveu un fons de m茅s de 3.000 euros per a resoldre possibles errors i omissions que es presenten mentre es realitzen les obres.

La redacci贸 del projecte ha estat a c脿rrec de l’arquitecte local, Jaime Prior, i en el mateix es contempla l’adequaci贸 de la planta baixa per a albergar les activitats i actes que realitze l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes Cantalobos.

La primera planta est脿 destinada a l’emprenedoria, a l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local (ADL) i al comer莽, l’ADL es traslladar脿 a esta planta que contar脿 a m茅s amb una sala de formaci贸 i s’ubicar脿, entre altres, l’Antena Local de la Cambra de Comer莽 de Castell贸.

La segona planta est脿 dissenyada per a allotjar el Departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, l’Associaci贸 Local de Llauradors, els Sindicats de Regs, o a les associacions agr脿ries locals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.