fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comencen les obres de remodelaci贸 dels accessos adaptats a la pla莽a de la Constituci贸

Comencen les obres de remodelaci贸 dels accessos adaptats a la pla莽a de la Constituci贸

Aquesta setmana han comen莽at els treballs a la zona oest de la pla莽a de la Constituci贸 per tal de millorar-ne l’accessibilitat. Les obres formen part de les actuacions previstes en el Pla Municipal d’Accessibilitat i tenen un termini d’execuci贸 de dos mesos.

La pla莽a de la Constituci贸 millorar脿 l’accessibilitat i la seguretat amb les obres que han comen莽at aquesta setmana i que se centraran en adequar les rampes i les voreres a la normativa i adre莽ar el pas per a vianants, que ara mateix t茅 un tra莽at diagonal.

Els treballs, que tenen un pressupost de 36.181 euros (IVA incl貌s), s’inclouen en les actuacions previstes en el marc del Pla Municipal d’Accessibilitat, un document que serveix de guia per a l’aplicaci贸 de la normativa legal i que fa refer猫ncia a les zones de Benicarl贸 en les quals s’han de dur a terme obres de millora de l’accessibilitat. Els treballs van comen莽ar el passat mes d’abril per la zona oest de la pla莽a de la Constituci贸, amb la millora dels accessos a la Cambra Agr脿ria.

Est脿 previst que les obres s’allarguen durant dos mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.