fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comencen les pràctiques del curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials a l’Alcora

Comencen les pràctiques del curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials a l’Alcora

El curs, coordinat a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Alcora, i dirigit a persones aturades, prepara i capacita als alumnes per a l’obtenció del Certificat de Professionalitat.

Els alumnes del curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials, coordinat i supervisat a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Alcora, han començat esta setmana les pràctiques en diferents entitats socials.

Concretament, les institucions amb les quals l’Ajuntament ha signat acords de col·laboració per a la realització de les mateixes són: Hogar Madre Rosa Ojeda de l’Alcora, Centre Residencial Savia Castalia de Castelló, Residencial Azahar del Mediterrani de Castelló i Fundació Monsenyor Fernando Ferris d’Onda.

Des del Govern de l’Alcora destaquen la importància de promoure aquest tipus d’iniciatives “orientades a la preparació i capacitació professional de persones aturades”. La finalitat és proporcionar “instruments útils de cara a la inserció al món laboral”. C

Cal destacar que, els alumnes que superen el curs, obtindran el corresponent Certificat de Professionalitat, un document molt important que acredita de forma oficial la competència professional, és a dir, garanteix que qui ho posseeix està adequadament qualificat per a l’acompliment de les ocupacions corresponents. A més, “és important ressaltar que, l’atenció a la dependència, és un sector en constant creixement”.

El curs té cinc mesos de durada-va començar al gener i finalitzarà el 16 de juny- i consta de 490 hores, de les quals, 80 són pràctiques en institucions. La part teòrica s’ha desenvolupat en el Casal Jove de l’Alcora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.