fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comer莽 fa una crida a les empreses a participar en la plataforma ‘A un clic Benicarl贸’

Comer莽 fa una crida a les empreses a participar en la plataforma ‘A un clic Benicarl贸’

De moment, 26 empreses de Benicarl贸 ja tenen introdu茂ts els seus productes en la plataforma. Est脿 previst que comence a funcionar a finals de febrer.

La Regidoria de Comer莽 de l’Ajuntament de Benicarl贸 est脿 ultimant els detalls per a llan莽ar la plataforma de comer莽 electr貌nic ‘A un clic Benicarl贸’, un projecte que pret茅n integrar tota l’oferta comercial de Benicarl贸 i en el qual podran participar des de xicotets comer莽os fins a empreses de serveis, restaurants o cafeteries.

L’objectiu 茅s que el comprador tinga en una 煤nica plataforma la informaci贸 necess脿ria de cada establiment, els formularis i els links de contacte directes per tal de poder fer les comandes de forma 脿gil, com en una botiga en l铆nia pr貌pia. A m茅s, cada botiga integrada en la plataforma tindr脿 el seu propi espai personalitzat i tindr脿 tamb茅 el control de la gesti贸 individual del seu establiment en l铆nia.

La regidora de Comer莽, Clara Cid, ha dit que 芦estem molt il路lusionats amb aquest projecte que permetr脿 una interacci贸 directa i senzilla entre clients i venedors禄 i ha fet una crida a tot el sector comercial i de serveis a participar-hi. 芦Quantes m茅s empreses participen, m茅s gran ser脿 l’aparador i, per tant, els beneficis seran m茅s grans per a tots禄.

De moment, ja s贸n 26 les empreses i establiments comercials de Benicarl贸 que han pujat els seus productes a la plataforma. 芦L’inter茅s del sector 茅s evident 鈥攕ubratlla la regidora鈥 i pensem que 茅s un projecte necessari, ambici贸s i que pot tenir un recorregut important. No nom茅s perqu猫 permetr脿 digitalitzar les nostres empreses per tal de ser m茅s competitius en la venda en l铆nia sin贸 perqu猫, a m茅s, ajudar脿 a explorar noves l铆nies de negoci禄.

A hores d’ara, el treball de desenvolupament de la plataforma ja est脿 molt avan莽at i es preveu que comence a funcionar a finals de febrer.

Les empreses interessades a formar part de la plataforma Marketplace Benicarl贸 poden posar-se en contacte amb el Departament de Comer莽 a trav茅s del correu afic@ajuntamentdebenicarlo.org o del tel猫fon 964 82 50 13. Tamb茅 poden contactar directament amb la plataforma a trav茅s de l’adre莽a www.aunclic.shop/informacion

Leave a Reply

Your email address will not be published.