fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comunicat de premsa de l’Ajuntament Onda sobre l’incendi d’Artana

Comunicat de premsa de l’Ajuntament Onda sobre l’incendi d’Artana

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha visitat durant aquest mat铆 les zones afectes per l’incendi forestal que es va originar ahir a Artana, com a Tales o el cam铆 Ricardo 脕lvarez.

Durant aquest migdia, s’ha despla莽at fins al Lloc de Comandament Avan莽at on ha informat que “des de primera hora els mitjans aeris i terrestres d’extinci贸 no han cessat en la lluita contra el foc i els resultats s贸n optimistes respecte a Onda”.

Pel que fa a Tales ha anunciat que, “tant els bombers com les brigades d’emerg猫ncia, han tancat el foc en el t脿lveg perqu猫 no avan莽ara m茅s” i segons ha indicat “l’estrat猫gia de contrafoc ha funcionat”.

En aquests moments, el dispositiu est脿 intentant controlar la zona d’Artanta, Eslida i Benitand煤s. Aix铆 mateix, les partides afectades en Onda s贸n el Masset, La Gronsa i el Barranco de la Jarra (Pavasal), en la que estan actuant intensament els hidroavions.

L’煤nica complicaci贸 que pot presentar-se segons Huguet 茅s “un canvi de vent de Llevant, que pot dificultar les labors d’extinci贸”.

Finalment, l’alcalde ha sol路licitat a la ciutadania que “estiguen atents a les indicacions dels mitjans d’emerg猫ncies. Si es produ茂ra qualsevol eventualitat els mantindrem informats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.