fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix els talls de carrers i reallotjaments a Borriana per les plujes

Coneix els talls de carrers i reallotjaments a Borriana per les plujes

Hi han carrers completament tallats, uns altres parcialment i persones reallotjades.

A les 20:30 hores, la Policia Local de Borriana ha actualitzat els talls de trànsit i incidències produïdes per les pluges. A més del Camí del Marjalet i de la passarel·la del Clot que han sigut tallats al tràfic durant la vesprada, se sumen el Camí de la Ratlla de Nules. Es troba inundat. S’informa i contacta amb el Sindicat de Regs per a sol·licitar la posada en funcionament de la Gola Nova.

Altres camins tallats parcialment són:

  • Camí Llombai a l’altura del Camí del Marge.
  • Camí Fons amb Jaume I tallat.
  • Camí Ecce Homo amb Camí Xamussa.
  • Camí Vell de la Mar des de la carretera del Grau.
  • Camí la Cossa en tots dos sentits.

En l’àmbit d’incidències, el més destacable ha sigut la caiguda d’un arbre que ha causat danys a un vehicle en la Ronda Poeta Calzada i que ha precisat de la intervenció dels Bombers, així com la caiguda de rebles procedents d’un habitatge en el Carrer València. També s’han produït talls de l’enllumenat en parts de la zona de la Serratella, incidència que ha sigut traslladada a l’empresa concessionària del servei perquè procedira a la seua reparació.

Pel que als reallotjaments preventius respecta, han sigut un total de 36 les persones que de forma preventiva s’han traslladat al poliesportiu de Sant Blai procedents de la zona de Sant Gregori. Ha sigut la Creu Roja qui els ha atés en tot moment en les seues instal·lacions i en el mateix poliesportiu, amb l’ajuda logística de Càritas i el servei de sopars que ha realitzat el Menjador Social de Borriana.

Policia Local i Protecció Civil continuen amb el dispositiu de prevenció amb la revisió i control dels camins rurals, i al costat del Consorci de Bombers i la Guàrdia Civil han treballat en el reallotjament. Fins al moment, les dades de precipitació han registrat un total de 51,6 litres per metre quadrat en l’estació situada en el mateix Ajuntament de Borriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.