fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Coneix a la nova estructura de la Junta de Festes de Castell贸

Coneix a la nova estructura de la Junta de Festes de Castell贸

La Junta de Festes ha aprovat el nou organigrama de treball per a la Magdalena 2017, amb un equip estructurat en tres 脿rees.

La Junta de Festes ha repr茅s l’activitat de reunions despr茅s de l’estiu amb el primer plenari de treball de cara a la Magdalena 2017 que ha comptat amb la participaci贸 dels tres nous membres Sonia L谩zaro, Sonia Bernat i Fernando Sos.

Despr茅s de les baixes de Jos茅 Iturralde, Ximo G贸rriz i Delia S谩nchez anunciades hui, esta 茅s l’estructura de treball:

– Directament de Presid猫ncia dependr脿 l’脌rea de Protocol, encap莽alada per Lara Sos.
– De la vicepresidenta de Gesti贸, Lid贸n Barber谩, dependr脿 la Secretaria General, ocupada per Lid贸n Batiste; 脌rea de comunicaci贸 i relacions institucionals, a c脿rrec de Fernando Sos; Ens Festers que duran Eloy Soria i Carmina Beltr谩n i 脌rea Econ貌mica, coordinada per Adri谩n Nebot.
– De la vicepresid猫ncia de Col.laboraci贸, en mans de Fernando Torrent, dependran l’脿rea de Programaci贸 que coordinar脿 Laura Daud茅n, Infraestrcutures (Jose Also) i Seguretat (Jos茅 Miguel Ors) i l’equip de Pirot猫cnia, que encap莽ala Javier Roig.

Tamb茅 s’ha anunciat que Miguel Navarro Berga substitueix Delia S谩nchez com a membre de la Junta de Festes en representaci贸 de la Federaci贸 de Colles.

La reuni贸 ha comptat amb la participaci贸 de Ximo G贸rriz, que s’ha acomiadat dels seus companys, i ha agra茂t l’equip l’experi猫ncia viscuda este any. G贸rriz ha reiterat tamb茅 la seua disposici贸 a continar col.laborant amb la Junta de Festes.

En nom del col.lectiu, Juanvi Bellido a expressat tamb茅 el seu agra茂ment a Iturralde, G贸rriz i S谩nchez per la tasca desenvolupada l’煤ltim any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.