fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Construiran un castell al parc del Romeral a Alcoi

Construiran un castell al parc del Romeral a Alcoi

L’obra finalitzarà al març.

L’Ajuntament d’Alcoi, ara fa dos anys, va haver de dur a terme una serie de millores i reformes a causa dels desperfectes que va afectar un gran nombre d’arbres i a diferents instal·lacions a causa del temporal de pluja, neu i vent. Actualment, l’ajuntament segueix invertint en estes reformes per tal de seguir adeqüant tots els parcs i zones que van quedar malmeses en eixe any. Entre totes estes millores s’ha decidit construir un castell de festes al Parc del Remoral perquè els xiquets puguen jugar, el qual es troba actualment en fase de construcció.

Esta construcció és similar al ja conegut “Parc dels tubs”, ubicat en la Zona Nord, però este cop s’ha optat per crear un castell que transmetés la cultura i tradició alcoiana, força similar als que es poden trobar en les festes dels Moros i Cristians.

Durant l’any passat l’ajuntament ja va realitzar millores en diferents parcs i jardins de la ciutat, com en el parc de Batoi, el Parterre, Cervantes, el llit del riu, el passeig d’Ovidi Montllor o la Font de l’Horta. El regidor d’obres, Jordi Martínez, ha explicat que «este any l’objectiu és actuar de forma especial en els grans parcs de la ciutat que són els que necessiten un major manteniment i neteja».

Leave a Reply

Your email address will not be published.