fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Construiran un castell al parc del Romeral a Alcoi

Construiran un castell al parc del Romeral a Alcoi

L’obra finalitzar脿 al mar莽.

L’Ajuntament d’Alcoi, ara fa dos anys, va haver de dur a terme una serie de millores i reformes a causa dels desperfectes que va afectar un gran nombre d’arbres i a diferents instal路lacions a causa del temporal de pluja, neu i vent. Actualment, l’ajuntament segueix invertint en estes reformes per tal de seguir adeq眉ant tots els parcs i zones que van quedar malmeses en eixe any. Entre totes estes millores s’ha decidit construir un castell de festes al Parc del Remoral perqu猫 els xiquets puguen jugar, el qual es troba actualment en fase de construcci贸.

Esta construcci贸 茅s similar al ja conegut “Parc dels tubs”, ubicat en la Zona Nord, per貌 este cop s’ha optat per crear un castell que transmet茅s la cultura i tradici贸 alcoiana, for莽a similar als que es poden trobar en les festes dels Moros i Cristians.

Durant l’any passat l’ajuntament ja va realitzar millores en diferents parcs i jardins de la ciutat, com en el parc de Batoi, el Parterre, Cervantes, el llit del riu, el passeig d’Ovidi Montllor o la Font de l’Horta. El regidor d’obres, Jordi Mart铆nez, ha explicat que 芦este any l’objectiu 茅s actuar de forma especial en els grans parcs de la ciutat que s贸n els que necessiten un major manteniment i neteja禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.