fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Continuen els treballs de control de plagues en diferents zones de la ciutat de Sagunt

Continuen els treballs de control de plagues en diferents zones de la ciutat de Sagunt

Durant la setmana pròxima es duran a terme tractaments a Almardà, en la zona del Castell i en la desembocadura del riu Palància.

Els treballs de tractament contra les plagues d’insectes que el departament de Sanitat ha estat realitzant durant les últimes setmanes, continuaran durant els pròxims dies i finalitzaran la setmana de 21 al 25 d’octubre. A més, des del departament informen que durant novembre i desembre es reforçarà el control de rosegadors per part de l’empresa CTL (Compañía Tratamientos Levante).

La setmana del 7 a l’11 d’octubre, els controls de mosquits es realitzaran a Almardà dilluns 7 i en la desembocadura del Palància dijous 10 d’octubre, així com en les zones l’avís de les quals haja rebut el departament. Dimarts 8 i divendres 11 d’octubre es duran a terme treballs en el clavegueram de la zona del Castell i voltants.

Del 14 al 18 d’octubre, continuaran els treballs en el clavegueram de la zona del Castell i voltants el dilluns 14 d’octubre, i a Almardà i Corinto del dimecres 16 al divendres 18 d’octubre. El control de mosquits es realitzarà el dimarts 15 d’octubre a Almardà i la desembocadura del Palància, així com en aquelles zones l’avís de les quals haja rebut el departament.

La setmana del 21 al 25 d’octubre l’empresa CTL acabarà definitivament amb els treballs de clavegueram i, d’esta manera, haurà cobert totes les zones del municipi.

El departament de Sanitat posa a la disposició de la ciutadania diverses vies per a comunicar qualsevol incidència referent a esta mena de plagues, com són el telèfon de contacte del departament (96 265 58 58 ext. 6847, 6848, 6849, 6850) i el del regidor delegat de Sanitat, Javier Timón, (648 955 594), així com els correus electrònics sanidad@aytosagunto.es i fj.timon@aytosagunto.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.