fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Continuen els treballs de tractament contra paneroles, mosquits i rates a Sagunt

Continuen els treballs de tractament contra paneroles, mosquits i rates a Sagunt

La setmana vinent es realitzaran controls per a prevenir la legionel路losi en els camps de futbol municipals i s’actuar脿 tamb茅 al Nord del Pal脿ncia, en el casc antic de Sagunt, al Port de Sagunt i en Almard脿-Corint.

Els treballs de tractament contra les plagues que el departament de Sanitat est脿 realitzant continuen una setmana m茅s. L’empresa CTL (Compa帽铆a de Tratamientos Levante) actuar脿 la setmana vinent en la zona del Nord del Pal脿ncia, en el casc antic de Sagunt, al Port de Sagunt i en Almard脿-Corint.

Estos treballs es realitzaran en la xarxa de clavegueram per a tractar de disminuir el nombre de paneroles i rates, aix铆 com tractaments contra el mosquit tigre i la prevenci贸 de legionel路losi en els camps de futbol municipals.

Per al dilluns 16 est脿 previst que la brigada de clavegueram actue en la zona del Nord del Pal脿ncia. El dimarts 17 una brigada treballar脿 en la zona del carrer Ll铆ria i una altra de 2 persones es dedicar脿 a realitzar tractaments per al control del mosquit tigre al Port de Sagunt, a causa de les pluges.

El dimecres 18 est脿 previst que una brigada de clavegueram continue tractant la zona del Nord del Pal脿ncia. Per al dijous 19, una brigada de clavegueram continuar脿 tractant la zona del carrer Val猫ncia i voltants i una altra brigada de 2 persones realitzar脿 tractaments per al control del mosquit en la zona d’Almard脿-Corint. Finalment, el divendres 20 una brigada realitzar脿 tractaments per al control i prevenci贸 de la legionel路losi en els camps de futbol municipals.

Respecte al control de mosquits, els professionals que fan els treballs de neteja recomanen a la ciutadania que per a contribuir al seu control eviten l’acumulaci贸 d’aigua, revisen les aixetes i els aparells d’aire condicionat, reparen les p猫rdues d’aigua i cloren les piscines peri貌dicament. A m茅s, per a evitar les picades recomanen vestir pantalons llargs i m脿nega llarga durant l’alba i fosquejar, no abusar de cosm猫tics amb aromes afruitades, utilitzar mosquiteres i aplicar repel路lents de mosquits quan se sue.

Leave a Reply

Your email address will not be published.