fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Continuen les obres de millora del paviment de l’N-232 a l’Hostal Nou de Morella

Continuen les obres de millora del paviment de l’N-232 a l’Hostal Nou de Morella

Aquestes inclouen el tram de carretera des del Pont de Taules fins a l’encreuament d’entrada a Morella sud.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va iniciar fa uns mesos l’actuaci贸 de millora de la carretera N-232 al seu pas per l’Hostal Nou de Morella. D’aquesta manera, les obres consisteixen a renovar el paviment de la carretera, el qual estava en mal estat a causa de la climatologia i el tr脿nsit pesant, i en l’actualitzaci贸 de les voreres i senyalitzaci贸 del tram que va des del Pont de Taules fins a l’encreuament de Morella sud.

Cal explicar que, com s’ha fet en altres trams d’aquesta carretera nacional, s’utilitza una t猫cnica que聽consisteix en un reciclatge de la capa base amb emulsi贸 rejovenidora i, posteriorment una capa interm猫dia en les zones m茅s afectades, aix铆 com una capa de rodadora en tot el tram. Ara es realitzen els treballs de construcci贸 de les noves voreres en la zona de l’Hostal Nou. Aix铆, est脿 previst que les obres finalitzen en dos mesos.
L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “la carretera N-232 茅s la principal via d’acc茅s a Morella i la Comarca dels Ports, per la qual cosa ha de presentar les millors condicions per a circular amb seguretat”. L’edil ha explicat que “el tram que ara es millora presentava un mal estat a causa de la climatologia i l’abundant tr脿nsit de camions que circulen cada dia” i ha afegit que “per aix貌 calia actuar en la seua millora i renovar el paviment d’aquesta zona”. Finalment, Rhams茅s ha volgut “agrair a l’empresa i al ministeri la seua coordinaci贸 per a executar aquestes obres i renovar l’asfalt d’aquest tram de la carretera N-232”.
Aquesta obra es suma a la realitzada l’any passat entre l’encreuament de Morella sud fins al l铆mit de prov铆ncia amb Terol. A m茅s, durant aquest any han finalitzat les obres de millora del Port de Querol en aquesta mateixa carretera N-232.

Leave a Reply

Your email address will not be published.