fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cooperaci贸 col路labora amb Obrim Fronteres en l’enviament a Calais d’un cami贸 amb roba donada per Vila-real per als refugiats

Cooperaci贸 col路labora amb Obrim Fronteres en l’enviament a Calais d’un cami贸 amb roba donada per Vila-real per als refugiats

La Regidoria de Cooperaci贸 i Integraci贸 col路labora l’ONG Obrim Fronteres Castell贸 per a la recollida i enviament de roba i altres productes per a atendre les necessitats dels refugiats.

Amb aquest objectiu, el departament municipal ha facilitat un cami贸 per al transport terrestre de l’enviament fins a Calais, on s’ha contactat amb una ONG que treballa amb els despla莽ats assentats a la zona per a la distribuci贸 dels materials. Aquest mateix mat铆, voluntaris de l’entitat solid脿ria, el regidor de Cooperaci贸 i Integraci贸, 脕lvaro Escorihuela, i personal de Serveis P煤blics Vila-real han carregat el cami贸, que traslladar脿 fins als camps de despla莽ats uns 3.000 quilos de roba arreplegada de les aportacions solid脿ries de Vila-real.

Aquest enviament se suma al realitzat el mes de febrer passat, en un dels contenidors remesos a Gr猫cia des del port de Castell贸. “En aquella primera remesa, vam poder enviar una xicoteta part de la roba i materials arreplegats per Obrim Fronteres a Vila-real. Hui, amb aquest cami贸, enviem la resta de les donacions de la poblaci贸 vila-realenca, que ha demostrat una vegada m茅s el seu car脿cter solidari i comprom猫s amb les causes justes; perqu猫 no hi ha causa m茅s justa que ajudar un altre 茅sser hum脿 a fer front al drama d’haver d’eixir de la seua casa per a escapar d’una guerra”, assenyala Escorihuela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.