fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Costes comen莽a a retirar les tanques de les obres de regeneraci贸 en la platja d’Almassora

Costes comen莽a a retirar les tanques de les obres de regeneraci贸 en la platja d’Almassora

La platja quedar脿 totalment oberta per a l’acc茅s dels banyistes en uns dies.

Els treballs per a la retirada de les tanques que limiten el pas al tram sobre el qual Costes est脿 executant les obres de regeneraci贸 en la platja d’Almassora ja han comen莽at. Pr猫viament, l’empresa responsable ha dut a terme l’aplanament de la sorra i el seu condicionament perqu猫 els banyistes puguen accedir sense problemes a la platja. La pr貌pia companyia ha informat que les tasques per a la retirada total de les tanques s’estendran durant uns dies, ja que implicaran tamb茅 la neteja i eliminaci贸 de les restes de materials, eines i maquin脿ria que han sigut emprats en l’obra.

Es compleix aix铆 el pacte aconseguit pel consistori, el Servei Provincial de Costes i l’empresa concession脿ria, mitjan莽ant el qual els dos 煤ltims es van comprometre a obrir la platja durant l’estiu per a l’煤s i gaudi dels ve茂ns. L’objectiu del consistori ha sigut, a m茅s de permetre als usuaris l’acc茅s a la costa, minimitzar l’impacte derivat de les obres per als residents del districte mar铆tim.

L’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, s’ha mostrat 鈥渟atisfeta鈥 sobre aquest tema. 鈥淎 causa del retard patit per aquestes obres, sobre les quals l’Ajuntament d’Almassora no t茅 compet猫ncies, considerem prioritari protegir als ve茂ns de les mol猫sties durant l’estiu鈥, ha assegurat la primera edil. La regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, ha explicat que 鈥渁quest 茅s el segon estiu durant el qual aquestes obres afectaran a la nostra costa, per la qual cosa no podem permetre que interferisquen de nou al descans dels almassorins鈥.

Per la seua banda, l’edil de Platges i Turisme, Amaya G贸mez, ha explicat que despr茅s de la retirada de les tanques en la platja de Benafel铆 es duran a terme les tasques de manteniment i acondiconamiento d’aquest tram. 鈥淗em de revisar l’estat de la xarxa d’aigua i de les connexions, ja que no sabem com hauran afectat les obres a aquestes instal路lacions鈥.

Cal recordar que els treballs per a l’aportaci贸 de graves que suposaran la culminaci贸 d’aquestes obres continuaran despr茅s de l’estiu. Les modificacions realitzades sobre el projecte inicial van fer necessari un increment en la quantitat de graves, de les quals han arribat 10.000 tones. Els responsables del projecte han plantejat un canvi en el sistema de canalitzacions que obligar脿 a sol路licitar un increment de la dotaci贸 pressupost脿ria a Costes i que est脿 pendent de ser aprovada. Tots aquests motius han ocasionat el citat retard en el termini de finalitzaci贸, que estava previst per a maig del present any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.