fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

CSIF demana a Educaci贸 un refor莽 del personal de n貌mines i administratiu per a evitar els impagaments de cursos anteriors

CSIF demana a Educaci贸 un refor莽 del personal de n貌mines i administratiu per a evitar els impagaments de cursos anteriors

El sindicat recorda que l’escassetat de plantilla va provocar que el passat curs alguns docents que van iniciar el curs al setembre no cobressin fins a novembre.

El sindicat CSIF exigeix a Educaci贸 un refor莽 de personal en departaments administratius que tenen una funci贸 fonamental en l’inici de curs, com el de n貌mines. La central sindical reclama a la Generalitat que augmenti la plantilla i que posi tots els mitjans amb la finalitat d’evitar els impagaments que es reprodueixen al comen莽ament de curs i que l’any passat es van prolongar fins a novembre.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que els serveis territorials disposen d’una escassa dotaci贸 de personal per a fer front a q眉estions tan rellevants com tramitar altes i pagament de n貌mines. En aquest sentit assenyala que en la direcci贸 provincial de Val猫ncia ha arribat a haver-hi quatre professionals per a atendre m茅s de 30.000 docents.

La central sindical recalca que aquesta falta de la necess脿ria plantilla provoca, a causa de la manca de temps per al bolcat de dades o a possibles errors en gran part generats per la sobrec脿rrega de treball, retards en abonaments de n貌mina. Referent a aix貌 apunta que el passat curs va haver-hi docents que es van incorporar a l’inici i amb els qui la Generalitat no es va posar al dia en els pagaments fins a novembre. El sindicat exigeix que aquesta circumst脿ncia no es repeteixi aquest curs i per a aix貌 demana un refor莽 de personal.

CSIF, en aquesta l铆nia, recorda que aquest dimarts dia 6 es produir脿 una adjudicaci贸 de places docents, amb la incorporaci贸 de nous professionals que iniciaran el curs, al costat de la resta de docents, dins d’una setmana. El sindicat insta Conselleria que ampli茂 l’equip de personal administratiu per a garantir que, pel que fa a l’abonament de n貌mines, igualment comen莽a el curs en les condicions adequades.
El sindicat tamb茅 insisteix en una cobertura de baixes i vacants de personal administratiu en els centres d’Educaci贸 Secund脿ria o de Formaci贸 Professional. En aquest sentit recalca que la Generalitat arriba a trigar mesos a cobrir-les i subratlla que la seva funci贸 resulta primordial, amb una especial c脿rrega de treball a principi de setembre per l’inici de curs.

CSIF considera igualment necess脿ria la incorporaci贸 de personal administratiu als centres d’Educaci贸 Infantil i Prim脿ria, ja que en l’actualitat aquest tipus de tr脿mits els realitza l’equip directiu, amb el que s’incrementa la seva c脿rrega de treball i els impedeix dedicar tot el seu temps a tasques organitzatives i, sobretot, a la seva labor docent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.