fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Declarat un quart incendi forestal en la província de València en un sol dia

Declarat un quart incendi forestal en la província de València en un sol dia

El foc s’ha iniciat en una vivenda en la localitat de la Pobla de Vallbona i ha arribat al terreny forestal, provocant el desallotjament preventiu de vivendes pròximes.

El servei d’Emergències 112 de la Comunitat Valenciana ha informat del quart incendi forestal declarat en la província de València en un sol dia. Segons les primeres informacions, el foc s’ha iniciat en una vivenda en la zona del Camp de Tir, en la localitat de la Pobla de Vallbona, i s’ha estés al terreny forestal.

A causa de la proximitat del foc a una zona residencial, s’ha activat el nivell 1 del Pla Especial Front al Risc d’Incendis Forestals (PEIF) i s’estan desallotjant de forma preventiva les vivendes properes al lloc on s’ha originat l’incendi. A més, els equips de bombers han rescatat una persona i els seus gossos que estaven atrapats en una parcel·la on havia arribat el foc.

En l’extinció de l’incendi estan treballant dues dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València, una unitat de bombers forestals de la Generalitat Valenciana, una autobomba, un agent mediambiental i una unitat de prevenció d’incendis. A més, s’han desplaçat dotacions de bombers de l’Eliana, Paterna i Moncada per col·laborar en les tasques d’extinció del foc. Es espera que en les pròximes hores es puguen produir més desallotjaments en la zona afectada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.