fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dem脿 comen莽a la campanya solid脿ria de recollida de roba a Morella

Dem脿 comen莽a la campanya solid脿ria de recollida de roba a Morella

L’Ajuntament de Morella col路labora amb la fundaci贸 Tots Units de Vila-real i C谩ritas com ja 茅s tradicional.

L’Ajuntament de Morella inicia una nova edici贸 de la campanya solid脿ria de recollida de roba, la qual s’allargar脿 fins al 24 de maig. Aix铆, les ve茂nes i ve茂ns podran portar la roba que vulguen donar a la Llotja de l’ajuntament en horari d’oficina des de les 8.00 hores fins a les 15.00 hores. Cal recordar que aquesta iniciativa col路labora amb la fundaci贸 Tots Units de Vila-real i C谩ritas, com ja 茅s tradicional des de fa anys.

Cal explicar que la campanya compta cada any amb una elevada participaci贸 i es recullen entre 1.500 i 2.000 quilos de roba per a les persones m茅s desafortunades. A m茅s, la iniciativa tamb茅 recolza l’ocupaci贸 de persones vulnerables que treballen en aquest projecte amb la selecci贸 de la roba que s’enviar脿. Tamb茅 s’ha de remarcar que es tracta ja d’una campanya hist貌rica dins del mes de maig en la ciutat, encara que l’any 2020 i a causa de la pand猫mia, es va traslladar al mes de juliol.

La regidora de Benestar Social i Cooperaci贸, Mal煤 Blasco, ha volgut “fer una crida a la solidaritat i participar en aquesta campanya de recollida de roba, la qual ha tingut molta participaci贸 en les edicions d’anys anteriors”. L’edil ha explicat que “la roba s’entregar脿 a la fundaci贸 Tots Units de Vila-real i C谩ritas, amb la qual col路laborem cada any, i aquesta s’encarrega de triar i separar les peces de roba per talles, aix铆 com la seua posterior distribuci贸”. Mal煤 ha recordat que “la ciutat mostra la seua solidaritat cada any amb una elevada donaci贸 de roba” i ha explicat que “l’any passat es van replegar quasi 2.000 quilos de roba i normalment la xifra oscil路la entre els 1.000 i 2.000 quilos”.

La recollida de roba sol ser un 猫xit a la localitat junt amb la recollida de taps i el banc d’aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l’any es poden portar aliments o taps de pl脿stic de les diferents accions que es porten a terme. Aix铆, els taps de PVC es poden portar a l’ajuntament on es poden dipositar. Pel que fa al banc municipal d’aliments, hi ha diversos punts als comer莽os de Morella on es poden portar els productes. La Creu Roja rep aquests i s’encarrega de classificar-los i repartir-los.

Leave a Reply

Your email address will not be published.