fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dem脿 comen莽a la col路locaci贸 de les bigues als viaductes de l’N-232 en el terme de Morella

Dem脿 comen莽a la col路locaci贸 de les bigues als viaductes de l’N-232 en el terme de Morella

L’obra ha estat paralitzada a causa de COVID-19 i ara es repr茅n amb esta fita important dins de tota la infraestructura.

Les obres de la carretera N-232 en el terme de Morella tamb茅 han tornat a l’activitat esta setmana i ho fan en una fita important dins del calendari de construcci贸 d’esta infraestructura. Aix铆, dem脿 comen莽a la instal路laci贸 de les bigues dels viaductes que han de salvar el Port de Querol.

Cal explicar que, a causa de l’Estat d’Alarma provocat pel COVID-19, els treballs es realitzaran durant el mat铆 amb un horari de 7.30 hores a 14.00 hores amb talls puntuals de tr脿nsit que poden durar entre 15 i 20 minuts. Des de l’inici del projecte es va plantejar que els treballs no causaren talls continuats en la circulaci贸 per esta carretera. Aix铆, cada setmana l’ajuntament traslladar脿 els dies de les afeccions puntuals al tr脿nsit que produ茂sca esta obra a trav茅s del servei municipal de missatgeria Morella Informa.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “la instal路laci贸 de les bigues dels viaductes 茅s una fita molt important en esta obra perqu猫 la nova N-232 siga una realitat i una bona not铆cia en uns dies que estan sent complicats per a totes i tots”. L’edil ha explicat que “durant esta fase del projecte es produiran talls puntuals de tr脿nsit en la nacional, sobre els quals informarem cada setmana” per tant “en els dies d’afecci贸 es recomana, per al trajecte Morella-Castell贸, circular per la CV-12 i evitar les obres”. Rhams茅s ha recordat que “la renovaci贸 de l’N-232 茅s una reclamaci贸 hist貌rica per a millorar la comunicaci贸 dels Ports amb la resta de la prov铆ncia”. Finalment, ha comentat que “a causa de l’actual Estat d’Alarma, les obres tindran un ritme menor i els treballs es realitzaran en horari de mat铆, encara que 茅s important que avancen”.

Cal recordar que esta obra es va iniciar al mes de juny de l’any 2017 i ja s’han realitzat diferents infraestructures entre les quals destaca el t煤nel. La calada d’este va tindre lloc durant el maig de l’any 2019 com un pas molt important d’esta carretera. Aix铆, este projecte de millora de l’N-232 compta amb una inversi贸 de 42.384.566,57 euros, dels quals 2.156.176,04 euros estan destinats a les actuacions de protecci贸 ambiental d’este projecte.

A m茅s, la nova N-232 茅s una actuaci贸 molt important per a la zona de l’interior nord de la prov铆ncia de Castell贸. D’esta manera, la carretera millorar脿 la comunicaci贸 entre l’interior i la costa de manera que seran m茅s accessibles els serveis per als municipis d’esta zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.