fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Demà comença la col·locació de les bigues als viaductes de l’N-232 en el terme de Morella

Demà comença la col·locació de les bigues als viaductes de l’N-232 en el terme de Morella

L’obra ha estat paralitzada a causa de COVID-19 i ara es reprén amb esta fita important dins de tota la infraestructura.

Les obres de la carretera N-232 en el terme de Morella també han tornat a l’activitat esta setmana i ho fan en una fita important dins del calendari de construcció d’esta infraestructura. Així, demà comença la instal·lació de les bigues dels viaductes que han de salvar el Port de Querol.

Cal explicar que, a causa de l’Estat d’Alarma provocat pel COVID-19, els treballs es realitzaran durant el matí amb un horari de 7.30 hores a 14.00 hores amb talls puntuals de trànsit que poden durar entre 15 i 20 minuts. Des de l’inici del projecte es va plantejar que els treballs no causaren talls continuats en la circulació per esta carretera. Així, cada setmana l’ajuntament traslladarà els dies de les afeccions puntuals al trànsit que produïsca esta obra a través del servei municipal de missatgeria Morella Informa.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la instal·lació de les bigues dels viaductes és una fita molt important en esta obra perquè la nova N-232 siga una realitat i una bona notícia en uns dies que estan sent complicats per a totes i tots”. L’edil ha explicat que “durant esta fase del projecte es produiran talls puntuals de trànsit en la nacional, sobre els quals informarem cada setmana” per tant “en els dies d’afecció es recomana, per al trajecte Morella-Castelló, circular per la CV-12 i evitar les obres”. Rhamsés ha recordat que “la renovació de l’N-232 és una reclamació històrica per a millorar la comunicació dels Ports amb la resta de la província”. Finalment, ha comentat que “a causa de l’actual Estat d’Alarma, les obres tindran un ritme menor i els treballs es realitzaran en horari de matí, encara que és important que avancen”.

Cal recordar que esta obra es va iniciar al mes de juny de l’any 2017 i ja s’han realitzat diferents infraestructures entre les quals destaca el túnel. La calada d’este va tindre lloc durant el maig de l’any 2019 com un pas molt important d’esta carretera. Així, este projecte de millora de l’N-232 compta amb una inversió de 42.384.566,57 euros, dels quals 2.156.176,04 euros estan destinats a les actuacions de protecció ambiental d’este projecte.

A més, la nova N-232 és una actuació molt important per a la zona de l’interior nord de la província de Castelló. D’esta manera, la carretera millorarà la comunicació entre l’interior i la costa de manera que seran més accessibles els serveis per als municipis d’esta zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.