fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Desenes d’onders gaudeixen de la nova oferta de cursos d’interpretació dirigida als més joves

Desenes d’onders gaudeixen de la nova oferta de cursos d’interpretació dirigida als més joves

Dos noves classes per a alumnes menors de 16 anys reuneixen a 41 joves en les classes de teatre

Des del mes de novembre, l’Escola Municipal de Teatre d’Onda reuneix per primera vegada a desenes de xiquets i xiquetes de la localitat, menors de 16 anys, amb dos cursos nous amb els quals estan aprenent les disciplines bàsiques del teatre.

En aquest curs, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda ha ampliat l’oferta formativa per a atendre la demanda dels veïns del municipi i ha continuat consolidant l’activitat teatral de la resta de cursos. Des de l’àrea de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Onda que dirigeix Encarna Ribes, valoren com un èxit aquesta nova convocatòria, “que ha tingut una gran acollida entre els més menuts i ha arrancat amb molta força”. En total, s’han matriculat 16 xiquets i xiquetes de 5t i 6t curs de Primària; 25 xiquets de Secundària; i en les classes per a adults, 18 persones en primer curs, 12 en el segon i 13 en el tercer. “En ampliar l’oferta formativa, hem atès la demanda real del municipi, aconseguint que els més menuts també gaudeixen d’aquest espai cultural, que és de tots”, ha explicat la tinent d’alcalde.

En aquest sentit, l’Ajuntament continua amb el seu programa de govern de posar la cultura a l’abast de tots i desperta l’interès general per l’activitat teatral, a més d’aplicar un ús pedagògic i educatiu. Així, amb aquesta introducció en els principis bàsics del teatre en majors i joves, “es converteix en una ferramenta imprescindible de participació social en les disciplines d’arts escèniques i llenguatges artístics”.

Les classes amb xiquets de Primària s’imparteixen els dimecres de 17.30 a 19.00 hores, i els alumnes de l’ESO, de 12 a 16 anys, acudeixen dimarts i dijous de 17.30 a 19.00 hores. A més, dos xiquets de 10 i 12 anys del Curs de Primària i una alumna de Tercer Curs per a adults, participaran voluntàriament en la representació de l’obra ‘Anna Rebeca Mezquita, A dos veus’ per a la que ja estan realitzant assajos a les vesprades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.