fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Desenes d’onders gaudeixen de la nova oferta de cursos d’interpretaci贸 dirigida als m茅s joves

Desenes d’onders gaudeixen de la nova oferta de cursos d’interpretaci贸 dirigida als m茅s joves

Dos noves classes per a alumnes menors de 16 anys reuneixen a 41 joves en les classes de teatre

Des del mes de novembre, l’Escola Municipal de Teatre d’Onda reuneix per primera vegada a desenes de xiquets i xiquetes de la localitat, menors de 16 anys, amb dos cursos nous amb els quals estan aprenent les disciplines b脿siques del teatre.

En aquest curs, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda ha ampliat l’oferta formativa per a atendre la demanda dels ve茂ns del municipi i ha continuat consolidant l’activitat teatral de la resta de cursos. Des de l’脿rea de Promoci贸 Cultural de l’Ajuntament d’Onda que dirigeix Encarna Ribes, valoren com un 猫xit aquesta nova convocat貌ria, “que ha tingut una gran acollida entre els m茅s menuts i ha arrancat amb molta for莽a”. En total, s’han matriculat 16 xiquets i xiquetes de 5t i 6t curs de Prim脿ria; 25 xiquets de Secund脿ria; i en les classes per a adults, 18 persones en primer curs, 12 en el segon i 13 en el tercer. “En ampliar l’oferta formativa, hem at猫s la demanda real del municipi, aconseguint que els m茅s menuts tamb茅 gaudeixen d’aquest espai cultural, que 茅s de tots”, ha explicat la tinent d’alcalde.

En aquest sentit, l’Ajuntament continua amb el seu programa de govern de posar la cultura a l’abast de tots i desperta l’inter猫s general per l’activitat teatral, a m茅s d’aplicar un 煤s pedag貌gic i educatiu. Aix铆, amb aquesta introducci贸 en els principis b脿sics del teatre en majors i joves, “es converteix en una ferramenta imprescindible de participaci贸 social en les disciplines d’arts esc猫niques i llenguatges art铆stics”.

Les classes amb xiquets de Prim脿ria s’imparteixen els dimecres de 17.30 a 19.00 hores, i els alumnes de l’ESO, de 12 a 16 anys, acudeixen dimarts i dijous de 17.30 a 19.00 hores. A m茅s, dos xiquets de 10 i 12 anys del Curs de Prim脿ria i una alumna de Tercer Curs per a adults, participaran volunt脿riament en la representaci贸 de l’obra ‘Anna Rebeca Mezquita, A dos veus’ per a la que ja estan realitzant assajos a les vesprades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.